Nielle Hectopat Katılım 31 Temmuz 2014 Mesajlar 461 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2019 #1 Dostlar, İTÜ'de B1 seviyesinde hazırlık okuyorum 1 ay sonra sınavımız var. Reading en kötü olduğum kısım şu an ve sınavda 4 tane okuma metni çıkıyor. Hem reading hem de grammer için kendimi pekiştirebileceğim kaynaklar önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2019
Dostlar, İTÜ'de B1 seviyesinde hazırlık okuyorum 1 ay sonra sınavımız var. Reading en kötü olduğum kısım şu an ve sınavda 4 tane okuma metni çıkıyor. Hem reading hem de grammer için kendimi pekiştirebileceğim kaynaklar önerir misiniz?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.687 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 6 Aralık 2019 #2 Reader At Work kullanmıştım ben zamanında. B1 seviyen varsa direkt 2. olan kitabını (yeşil) al. Pembe A1-A2 düzeyinde.
Reader At Work kullanmıştım ben zamanında. B1 seviyen varsa direkt 2. olan kitabını (yeşil) al. Pembe A1-A2 düzeyinde.