İTÜ Uçak Mühendisliğine Yatay Geçiş Nasıl Yapılır?

APSkelly

Megapat
Daha fazla  
Meslek
İşsiz
Necmettin Erbakan Üniversitesi'nde uçak mühendisliği okuyorum. İTÜ Uçak Mühendisliğine yatay geçiş yapabilir miyim?
Şartları nedir? Yardım edebilir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yatay geçiş için dönem içerisindeki notlarını yüksek tutup, yatay geçiş döneminde başvuru yapman gerekir diye biliyorum. 1. sınıf ve 4. sınıfın içerisindeysen yatay geçiş hakkı tanınmıyor dolayısıyla. 1. sınıfı iyi bi ortalamayla bitirmen gerek.

Üniversitenizin öğrenci işleri mevcut değil mi dostum ? Oraya sorarak daha sağlıklı ve kesin sonuçlar alabilirsiniz kanımca. Belki ellerinden gelen yardımı da yaparlar ve sizi pek uğraştırmazlar.

Necmettin Erbakan Üniversitesi'nde uçak mühendisliği okuyorum. İTÜ Uçak Mühendisliğine yatay geçiş yapabilir miyim?
Şartları nedir? Yardım edebilir mi ?
Bulunduğunuz üniversiteyi neden değiştirmek istiyorsunuz ? Tamam İTÜ genel olarak daha iyi bu yüzden mi ? Yoksa başka sebepler var mı ? Kısaca memnun değil misiniz Konyadan ?

İTÜ'nün yatay geçiş duyurularını takip etmen lazım. İTÜ yatay geçiş kontenjanı açarsa başvuru yapabilirsin. Alttan dersin olmamalı. Ayrıca ortalamaya göre sıralama yapıp en iyi olanı alıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…