iTunes açılmama sorunu

EpcPnc

Kilopat
Daha fazla  
Dün iOS 10'un duyurulmasından sonra betasını denemek istedim. Telefonun iTunes üzerinden yedeğini alacaktım. İnternetten indirdim ve kurulumda çeşitli hatalar aldım. Sırasıyla:
1.PNG

2.PNG
3.PNG

hataları ile karşılaştım. Hepsini geçtikten sonra iTunes kuruldu fakat açmaya çalıştığımda son attığım fotoğraftaki (3.) hatayı aldım. Birkaç kez silip yeniden yükledim fakat hata hala devam ediyor. İnternette yerel hizmetlerden "Apple mobile device service"in çalışıyor olması gerektiğini öğrendim. Buradan başlatmaya çalıştığımda

4.PNG

bu hata ile karşılaşıyorum. Babamın bilgisayarında gayet güzel kuruluyor fakat diskinde yeterli alan olmadığı için yedekleme yapamıyorum. Bu hata çözümünü nasıl yapabilirim?

İtunes'un bir önceki sürümünü yükledim ve sorun çözülmüş durumda.

CCleaner indir. Apple'a ait olan (Bonjour, quickplayer, itunes, ipodservice.....) hepsini kaldır. Tekrar dene ve bu sefer kurulumu yönetici olarak çalıştır. Çözülüceğini umuyorum

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı