SE 2'yi güncelleme yapamıyorum. 14.6'dan 15.2'ye geçeceğim. ITunes'da indiriyorum 5.76 GB dosyayı ama en son da bir uyarı geliyor yapılamadı diye birkaç kez. Ne yapabilirim?
SE 2'yi güncelleme yapamıyorum. 14.6'dan 15.2'ye geçeceğim. ITunes'da indiriyorum 5.76 GB dosyayı ama en son da bir uyarı geliyor yapılamadı diye birkaç kez. Ne yapabilirim?
ipsw.me üzerinden yazılımı indirip deneyebilir misiniz? Yazılımı indirdikten sonra iTunes üzerinden Shift tuşuna basılı tutup "Güncelle" butonuna basıp göz at penceresinden yazılım dosyasını seçip güncelleyebilirsiniz.
ipsw.me üzerinden yazılımı indirip deneyebilir misiniz? Yazılımı indirdikten sonra iTunes üzerinden Shift tuşuna basılı tutup "güncelle" butonuna basıp göz at penceresinden yazılım dosyasını seçip güncelleyebilirsiniz.
Güvenilir site. İndirirken siz de göreceksiniz ki dosyayı Apple üzerinden çekiyor zaten. Uzun zamandır Apple ürünleri kullanıyorum; güncelleme veya formatlama işlerinde yazılımı her zaman bu site üzerinden indiriyorum. Hem dosya elinizde oluyor tekrar indirme zahmetinden kurtuluyorsunuz hem de imzalı olan yani kullanabileceğiniz sürümleri de gösteriyor imzalı olan dilediğiniz sürümü kullanabiliyorsunuz.
iPhone'unuzda şifreyi kapatın. Sonra tekrar açarsınız.
Bilgisayarınızda güvenlik duvarını kapatın. Sonra tekrar açarsınız.
iTunes'un son sürümünün yüklü olduğundan emin olun.
Kablonun orijinal ya da en azından MFi sertifikalı kaliteli bir kablo olduğundan emin olun.
Farklı USB girişinden deneyin.