iTunes ile iPhone sıfırlama nasıl yapılır?

Dostum sen iTunes üzerinden yazılım attığın an içindeki işletim sistemi tekrardan yazılıyor. Telefonda ne var ne yok silinir ama iCloud bulut üzerindeki dosyalar silinmez.

Peki hocam, teşekkürler, yapıyorum o zaman.

Hocam YouTube'da bir dünya rehber var. Görüp bakarak yapsan nasıl olur?

Hocam madem YouTube'da birdünya rehber var bu forumların amacı nedir zaten her şey YouTube'da yok mu neden buraya Windows 10 nasıl sıfırlanır diye bir konu açıyorlar YouTube'da yok mu zatne burada sormalarının sebebi yaparken kafalarının karışması veya yanlış anlamaları

Peki hocam, teşekkürler, yapıyorum o zaman.

Ama hocam bir şeyi belirtmemiş sıfırlasanız bile sıfırladıktan sonra kesinlikle iCloud hesabını şifresini ister bilmiyorsanız yapmayın. Ama bu modelde var mı bilmiyorum ama onu bilmiyorsanız kilit erkanı şifresini de isteyebilir.

Ben gerekli hatırlatmayı kendisine yaptım ama sen sadece ilk mesaja odaklanmışsın

İkisini de biliyorum hocam, çok teşekkürler.

Hocam yapmadan önce şunu sormak istiyorum, sıfırlarken USB bağlantısı koparsa ne olacak?

Hocam yapmadan önce şunu sormak istiyorum, sıfırlarken USB bağlantısı koparsa ne olacak?

Telefon kullanılamaz hale gelecek ve bir daha çalıştıramayacaksın bunun için düzgün çakma olmayan bir tane kablo ile sil.

Telefon kullanılamaz hale gelecek ve bir daha çalıştıramayacaksın bunun için düzgün çakma olmayan bir tane kablo ile sil.
Hocam bu kötü oldu işte, kablo sağlam fakat USB portlarına güvenmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…