iTunes Karmaşıklığı

XMixtelXx

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bir fotoğraf aktarmak, rehber, bilgi aktarmak bu kadar zor bu kadar karışık olabilir mi ya? Niye android gibi USB'yi taktığımızda her ne var ne yoksa gözükmüyor? Hemen istediğimiz al, yapıştır yapamıyoruz? Bıktırdın iPhone bıktırdın... Resim aktarıcam bir türlü seçeneği bulamıyorum, yok arkadaş yok internette de bir tane kaynak yok, yok...

Bu konuda haklısın bir müzik atmak için neler çekiyorum. İnsan haliyle unutuyor nasıl yapıldığını. Google search et sonra Youtube bak gitti 10 dk sonra gir yap büyük uğraş bence. Basit kullanışlı arayüz geliştirebilirler. MacOS kullanan varsa onlarda da durum nasıl işliyor yazarsa sevinirim.

İphone 6 kullanıyorum garanti iptal oldu 3 ay kalmıştı batarya için 319 TL istediler bende kendim değiştirdim. Jailbreak son sürüm için çıksa yapacağım anında.

Resim aktarmak için iTunes'e ihtiyacın yok. İPhoneden izin verince, bilgisayarım iPhone depolamadan kopyala yapıştır yapıyorsun.

Resim aktarmak istiyorum hiç bir yerde bir seçenek yok herşeyde türkçe ama yok sanki yasak.. bileniniz varsa yardımcı olabilir mi? Bu arada telefona sıfırlıcam telefonda şifre olamamasına rağmen şifre istiyor üstelik icloud ve ya başka bir hesapta açık değil
Resim aktarmak için iTunes'e ihtiyacın yok. İPhoneden izin verince, bilgisayarım iPhone depolamadan kopyala yapıştır yapıyorsun.
Telefon iphone 4s öyle bir seçenek yok.

2011 yılında çıkan telefonu kullanıp Apple'a saydırıyorsunuz. Başka bir markanın o yılda çıkan telefonunu alıp kullanmayı deneyin, açılmayabilir. Evet iTunes karışık orası doğru. Sizin için çözüm son model bir Android cihaz satın almanız. Bol şans.

2011 model samsung telefonda erişemediğim hiçbir dosya yokken 2011 model apply da daha fotoğraflarımı aktaramıyorum..

Telefonu bilgisayarına bagladıgında güven dogrulaması istemiyor mu? Onaylayıp Dosya Gezgininden iPhone depolamaya gireceksin. Milleti daha fazla güldürmeyin iPhone kullanmayı bilmiyorsanız sallamak yerine ögrenmeyi deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…