ITX sisteme hava soğutucu önerisi

Makaleler
2
  • Gigabyte X570-I Aorus Pro Wi-Fi anakart
  • Corsair Crystal X280 kasa (kasada desteklenen soğutucu uzunluğu Max. 150mm=15cm)
Mini ITX anakartımda Ryzen 7 3700X işlemciye takmak için hava soğutucu önerebilir misiniz? Uygun model bulamadım.

Xigmatek windpower Pro modelini alacaktım 0.7 mm fark ile kasama uymayacağını anladım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok teşekkür ederim. Zahmet ettiniz. 2 ve 3 ideal benim için. Sıvı soğutmalar bunlar kadar sessiz değil bildiğim kadarıyla.
Şu anda boşta 45-50 derece stok soğutucu ile. Bunlardan biriyle 30 dereceye düşer umarım.

Çok teşekkür ederim. Zahmet ettiniz. 2 ve 3 ideal benim için. Sıvı soğutmalar bunlar kadar sessiz değil bildiğim kadarıyla.
Şu anda boşta 45-50 derece stok soğutucu ile. Bunlardan biriyle 30 dereceye düşer umarım.
Kasanın mini olduğunu düşünürsek 45-50 normal sayılabilir.

Sıcaklık değeri olarak zararlı değil belki, sistem için normal. Ancak stok soğutucu kalitesiz. Max. ve min. fan hızı arasında 3-5 derece oynuyor. Anlamsız ve hoş olmayan bir gürültüsü var. O yüzden hem sessiz hem de boşta ve yükte serin çalıştıran bir soğutucu takmaya karar verdim. Sıvı soğutucuya yönelmememin sebebi de ses seviyeleri 30-33 desibel üstü.
Kasa mini değil anakart mini itx, kasa micro atx.

Sıcaklık değeri olarak zararlı değil belki, sistem için normal. Ancak stok soğutucu kalitesiz. Max. ve min. fan hızı arasında 3-5 derece oynuyor. Anlamsız ve hoş olmayan bir gürültüsü var. O yüzden hem sessiz hem de boşta ve yükte serin çalıştıran bir soğutucu takmaya karar verdim. Sıvı soğutucuya yönelmememin sebebi de ses seviyeleri 30-33 desibel üstü.
Kasa mini değil anakart mini itx, kasa micro atx.
Kasanızda egzoz fan yok doğru mu?

Egzoz fanı olmayan kasa mümkün mü? Tabi ki var. 3 adet egzoz fan var.
Kusura bakmayın, fotoğraftan çıkışları göremedim. Egzoz fan ile o kadar yüksek değerle ulaşması biraz tuhaf o zaman. Fanları sessiz modda mı kullanıyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı