ITX sisteme hava soğutucu önerisi

Makaleler
2
  • Gigabyte X570-I Aorus Pro Wi-Fi anakart
  • Corsair Crystal X280 kasa (kasada desteklenen soğutucu uzunluğu Max. 150mm=15cm)
Mini ITX anakartımda Ryzen 7 3700X işlemciye takmak için hava soğutucu önerebilir misiniz? Uygun model bulamadım.

Xigmatek windpower Pro modelini alacaktım 0.7 mm fark ile kasama uymayacağını anladım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok teşekkür ederim. Zahmet ettiniz. 2 ve 3 ideal benim için. Sıvı soğutmalar bunlar kadar sessiz değil bildiğim kadarıyla.
Şu anda boşta 45-50 derece stok soğutucu ile. Bunlardan biriyle 30 dereceye düşer umarım.

Kasanın mini olduğunu düşünürsek 45-50 normal sayılabilir.

Sıcaklık değeri olarak zararlı değil belki, sistem için normal. Ancak stok soğutucu kalitesiz. Max. ve min. fan hızı arasında 3-5 derece oynuyor. Anlamsız ve hoş olmayan bir gürültüsü var. O yüzden hem sessiz hem de boşta ve yükte serin çalıştıran bir soğutucu takmaya karar verdim. Sıvı soğutucuya yönelmememin sebebi de ses seviyeleri 30-33 desibel üstü.
Kasa mini değil anakart mini itx, kasa micro atx.

Kasanızda egzoz fan yok doğru mu?

Egzoz fanı olmayan kasa mümkün mü? Tabi ki var. 3 adet egzoz fan var.
Kusura bakmayın, fotoğraftan çıkışları göremedim. Egzoz fan ile o kadar yüksek değerle ulaşması biraz tuhaf o zaman. Fanları sessiz modda mı kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…