ITX Slim kasaya normal PSU sığar mı?

justalkyone

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, öncelikle bende ekteki Lenovo marka bir ITX Slim kasalı hazır PC var, içerisindeki bazı parçaları kendim yükselttim ve şimdi RX 570 ITX ekran kartı alacağım, yanında da Aerocool 400W 80+ PSU alacağım, bu kasaya bu PSU sığar mı acaba? Kasada PSU konumu kapak açıldığında tam gözükmüyor o yüzden boyut hakkında bilgim yok, zaten kasayı geçici olarak kullanacağım, bir süre sonra yeni bir kasa alacağım. Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG_3313.jpeg
    IMG_3313.jpeg
    22,6 KB · Görüntüleme: 47
Arkadaşlar selam, öncelikle bende ekteki Lenovo marka bir ITX Slim kasalı hazır PC var, içerisindeki bazı parçaları kendim yükselttim ve şimdi RX 570 ITX ekran kartı alacağım, yanında da Aerocool 400W 80+ PSU alacağım, bu kasaya bu PSU sığar mı acaba? Kasada PSU konumu kapak açıldığında tam gözükmüyor o yüzden boyut hakkında bilgim yok, zaten kasayı geçici olarak kullanacağım, bir süre sonra yeni bir kasa alacağım. Teşekkürler.
Normal psu sığmaz buna.

Kablolar yetişiyorsa gözünün görmeyeceği şekilde dışarıda kullanabilirsin.

Hocam dik olarak yerleştirsem sığmaz mı? Olmazsa arkadaşın da dediği gibi arkasına koyarım.

SFX PSU'nun tek farkı gördüğüm kadarıyla diklemesine olması ve Power girişinin de ona göre alt tarafta dikey olması, en boy olarak fark var mı acaba?

Evet var, slim kasalar ve mini ITX sistemler için tasarlanmıştır. Yine de alacağın ürünün ölçülerine resmi siteden bak hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı