Asıl sıkıntım bu bileşenlerde birbiri ile uyuşmayacak olan bir parça var mı?
İşlemcinin stok fanı sığmadığına dair yorumlar var ne kullanabilir uygun bir parça olarak.
Psu yeterli mi?
Edit: konu açmıştım ama site galiba konu başlığını kafasına göre değiştirdiği için yenisini paylaştım
Hocam 500-550W luk bir psu idare eder gibi gözüküyor o yüzden sağlam ve uygun fiyatlı olursa makul olur 250-320 lira arası.
Ekran Kartı için bütçeyi 2k olarak ayarladım çift fanlıda olsa en üst güçteki ekran kartı olarak bunu gördüm. 2k yı çok fazla aşmayacak şekilde çift fanlı öneriniz varsa severek dinlerim
En ucuz Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.151,67 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Ekran kartı için çift fanlı 1660S modeli Vatan'da 2186 TL'ye var. Bütçeni zorluyorsa tek fanlı da alabilirsin çok sorun olmaz.
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!