Çözüldü ''iusb3xhc.sys'' mavi ekran ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 7
Merhaba Windows 7 kullanıyorum. Üst sürüme geçme imkanım yok. Uyku moduna alırken ya da mouse takılıyken aniden mavi ekran veriyor. Her zaman olmuyor normalde ve hata kodu iusb3xh.sys şeklinde. Bunun çozümü için driver falan gerekiyormuş. Öyle okudum fakat hangisini indirmem gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Minump mndmp.rar

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çözüm
Attığım linkten BİOS'u, chipset'i, kablosuz ağ sürücüsünü, ses sürücüsünü, ve bluetooth sürücüsünü güncelleyin.

Aşağıdaki rehberi uygulayın. Sonucu paylaşın.

Harici klavye kullanıyorsanız bir süre kullanmayın. Mouse'u başka porta takın.
Deneyeceğim scannow komutu kesin düzeltiyor mu eksik dosyaları hocam.

Bazen düzeltemiyor. O yüzden sonucu paylaşın dedim. Gerekirse başka bir rehber önereceğim.
Çok teşekkür ederim uyku moduna aldım çökmedi sorunsuz geri açtım günlerdir uğraşıyordum o drivelerden bir tanesi eksikmiş sadece. Mause kullanırken bazen çöküyordu o da düzelmişmidir şimdi.
SCANNOW testi
sfc.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı