Ixtech laptopta nasıl yer açabilirim?

LOLTA55

Hectopat
Yer
Aincrad
Daha fazla  
Arkadaşlar 32 GB hafızalı ixtech laptop var. Linux Lite kullanıyorum Lutris'ten oyun yüklerken aniden durdu, ben de kapatırken oyun dosyalarını sil seçeneğini seçemedim. Sizce bu dosyayı nereden silebilirim ve sistemde nasıl yer açarım? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
@deleted'in dediğinin dışında yer açmak için sudo apt autoremove(Kullanılmayan bağımlılıkları kaldırır.) ve sudo apt autoclean(Kullanılmayacak olan geçici paket dosyalarını siler.) komutlarını kullanabilirsiniz. Ek olarak sudo apt clean komutunu kullanabilirsiniz.(Bütün geçici paket dosyalarını siler.)

Arkadaşlar 32 GB hafızalı ixtech laptop var. Linux Lite kullanıyorum Lutris'ten oyun yüklerken aniden durdu, ben de kapatırken oyun dosyalarını sil seçeneğini seçemedim. Sizce bu dosyayı nereden silebilirim ve sistemde nasıl yer açarım? Teşekkürler.
  • Dosya yöneticini aç
  • Game klasörüne git
  • /Games/kullanıcı-adın/Drive_c/program files (X86)/ klasöründe oyunun adı olmalı o klasörü sil
  • Oyun verileri temizlendi.

Merhaba bir de internette şu komutu buldum sudo cpupower Frequency-set -g performance bunu terminale yazdım setting CPU falan yazdı eski güç ayarlarına nasıl dönerim teşekkürler ya da bu ayarda kalmalı mıyım. ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı