Arkadaşlar 32 GB hafızalı ixtech laptop var. Linux Lite kullanıyorum Lutris'ten oyun yüklerken aniden durdu, ben de kapatırken oyun dosyalarını sil seçeneğini seçemedim. Sizce bu dosyayı nereden silebilirim ve sistemde nasıl yer açarım? Teşekkürler.
Normal olarak silsen bile farklı konumlarda dosya bırakabiliyor. Tek tek temizlemek yerine oyunu tekrar yüklemeye basıp, yüklemeyi durdurup tekrar silerken oyun dosyalarını da seçin, zaten kendisi silecektir.
@deleted'in dediğinin dışında yer açmak için sudo apt autoremove(Kullanılmayan bağımlılıkları kaldırır.) ve sudo apt autoclean(Kullanılmayacak olan geçici paket dosyalarını siler.) komutlarını kullanabilirsiniz. Ek olarak sudo apt clean komutunu kullanabilirsiniz.(Bütün geçici paket dosyalarını siler.)
Arkadaşlar 32 GB hafızalı ixtech laptop var. Linux Lite kullanıyorum Lutris'ten oyun yüklerken aniden durdu, ben de kapatırken oyun dosyalarını sil seçeneğini seçemedim. Sizce bu dosyayı nereden silebilirim ve sistemde nasıl yer açarım? Teşekkürler.
Merhaba bir de internette şu komutu buldum sudo cpupower Frequency-set -g performance bunu terminale yazdım setting CPU falan yazdı eski güç ayarlarına nasıl dönerim teşekkürler ya da bu ayarda kalmalı mıyım. ?