C captanozt Centipat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar yeni tıraş oldum. Mahallemizdeki bir berbere adama freshcut olsun dedim beni tas kafa yaptı. Bıraktı saçım gitmeden önce uzundu şimdi kısa. Bıktım bu berberlerden iyi berber nasıl bulunur?
Arkadaşlar yeni tıraş oldum. Mahallemizdeki bir berbere adama freshcut olsun dedim beni tas kafa yaptı. Bıraktı saçım gitmeden önce uzundu şimdi kısa. Bıktım bu berberlerden iyi berber nasıl bulunur?
N ne anladın yurdagül Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 452 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #2 Vallahi berberlere gitmeden önce Google mapsten yorumlarına falan bak iyiyse git ben öyle yapıyorum memnunum.
Vallahi berberlere gitmeden önce Google mapsten yorumlarına falan bak iyiyse git ben öyle yapıyorum memnunum.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.950 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 15 Haziran 2023 #3 Deneyerek, düzgün mekanlara gidersen istediğini yaptırırsın. Aynı şeyi bende yaşadım. Şimdi gittiğim istediğim gibi kesiyor 1 kere bile anlatmadım.
Deneyerek, düzgün mekanlara gidersen istediğini yaptırırsın. Aynı şeyi bende yaşadım. Şimdi gittiğim istediğim gibi kesiyor 1 kere bile anlatmadım.