İyi bir bilgisayar mı yoksa konsol mu?

Colten

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Biliyoruz ki bilgisayar parçalarının üzerine sürekli yenileri ekleniyor ve yeni nesil oyunların sistem gereksinimleri de bazen bizlere yetmeyebiliyor. Bugün zevkle 'canavar' olarak nitelendirdiğimiz cihazları yeni nesil oyunların sistemlerimizi zorladığını görünce 'vasat' olarak nitelendirebiliyoruz.

Ve benim de aklıma şu soru takılıveriyor. 'İyi bir bilgisayar mı yoksa konsol mu? '

FPS oyunlarla aram iyidir. Online'da oynarım fakat kesinlikle Online olmalı diye de bir düşüncem yok hikayeye'de önem veririm. Benim için önemli olan PC'de aldığımız oyun zevkini, görselliği vb. unsurları Konsolda da alabilir miyiz?

Sizin görüşünüz ne olurdu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konsolda oynayacak arkadaşın var mı? Arkadaş ile zevkli olur, tek sarmaz bence. PC'ye yönelmenizi öneririm.

Konsolda oynayacak arkadaşın var mı? Arkadaş ile zevkli olur, tek sarmaz bence. PC'ye yönelmenizi öneririm.
Hikayeli oyunları daha çok seviyorum. Tek tabanca benim için idealdir.

İyi bir PC olacaksa, tabii ki de PC öneririm.

Orta düzey bir bilgisayar'ın yanına konsol tadından yenmez

Konsol rahatlığı diye bir kavram var. Ne güncellemesiyle uğraşıyorsun ne sürücüsüyle ne mavi ekranıyla ne Wattman hatasıyla kısacası sadece arkana yaslanıp DS4'ün üstündeki PS tuşuna basıyorsun. Kaybettiğin tek şey 60 FPS yerine 30 FPS almak. Ama hem konsolu hem PC'si olan biri olarak şunu söyleyebilirim ki AAA oyunları 60 FPS oynayınca da konsola dönmek istemiyorsun. O yüzden bence AAA oyunlar için PC almak daha mantıklı. Eğer aklında exc. oyunlar yoksa PS4'ü düşünmene de gerek yok bence.

4000 veya üstü bir bütçeye sahipseniz çok güçlü bir sistem toplanabilir ve elbette konsoldan çok daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…