İyi bir bilgisayar varken neden kullanılmasın?

Öncelikle başınız sağ olsun sizin adınıza üzüldüm. Aileler genelde lise ve üniversiteyi her ne kadar önemsese bile fazla bir önemi yoktur. Özellikle fen lisesi yerine lise not ortalamanız yüksek ise LGS'den alacağınız notun pek de bir amacı yok. 11 ve 12. sınıf için durum değişse de dersleri ve oyunu bir arada götürmeniz mümkün.
Fakat bunlar benim görüşüm. Bana kalırsa fen lisesi okumanın bir mantığı yok. Eğer siz iyi bir fen lisesi ve iyi bir üniversite düşünüyorsanız derslere daha fazla yoğunlaşmalısınız.

Benim gibi PC açmadan duramayan ve PC açıkken ders yapamayan biri olmandan korkuyorlardır.

Mesela hafta sonu 2 saat verin bana de izin verirler başın sağ olsun bu arada.

Fen lisesi değil ama proje okulu kazanmak önemli.

Kendini oyunlara kaptırıp öğretim hayatını mahveden çok genç tanıyorum, o yüzden ailenize hak verin. Derslerinizde başarılı olursanız zaten sizi sınırlayacaklarını sanmıyorum.
Bende knightonline oyuncusuyum yaş 43 cocukluğumdan beri oyun oynarım cumartesi pazar dedim sabahlara kadar pc play station kapanmazdı senelerce çalıştım işçi olarak

şuanda almanyada çalışıyorum iş ailede değil sizde bitiyor burdada kendini yeni laptop aldım işten zaman kaldıkça giriyorum ve türkiye dönüncesağlam bir pc toplamayı düşüniyorum saygılar iyi forumlar herkese.

LGS bitsin kullanirsiniz. Çürütecek kadar olacağını sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…