İyi bir bilgisayar varken PS4 almak

xtreme

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sizce mantıklı bir hareket midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle mantıklı. Dualshock 4, hack olmayan sunucular, oynanış rahatlığı(Kim ne derse desin arkadaş yatarak TV karşısında oynamak daha rahat), Exc. oyunlar(Bloodborne, Destiny, Uncharted) hatta Heavy Rain'in yapımcısının geliştirdiği Detroit: Become Human(PS4 aldırmaya değecek başka bir Exc. oyun olacak sanırım).
Mesela ben yazın başında GTX 960 tabanlı bir Mini-ITX sistem toplayacaktım ama sonradan Bloodborne'dan dolayı PS4 aldım. Kesinlikle pişman da değilim.
FPS oyunlarının neredeyse tamamı 60 FPS çalışıyor zaten. Kalan oyunların çoğu da sabit 30 FPS.

Bence tv olayı pc de de olabilir. Pc yi bağla tv ye, al kablosuz bir kol, keyifini çıkar, ps3 te gta v oynayayım dedim 30 fps yi vermiyor oynanabilirlik az. İmzandaki sistem iyi zaten, konsola çok mu ihtiyacın var?

Bence tv olayı pc de de olabilir. Pc yi bağla tv ye, al kablosuz bir kol, keyifini çıkar, PS33 te GTA 5 oynayayım dedim 30 fps yi vermiyor oynanabilirlik az. İmzandaki sistem iyi zaten, konsola çok mu ihtiyacın var?
Olmuyor işte o olay. Eğer öyle olaydı herkes yapardı.

DS4 zor oluyor mu?

Öncelikle belirteyim. Sayfalar boyu gidebilecek bir tartışma başlattınız.

Ayrıca bu olay kesinlikle mantıksız bir olay. PS Exclusive olayı tamamen uydurmadır. PC Exclusive oyunlara bakınca anlayabilirsiniz. Ben olsam iyi bir sistemli bilgisayar alıp Logitech Gamepad bağlardım. Eğer HDMI ile televizyona bağlantı olursa tadından da yenmez.

Bence zevk meselesi değil, bağla gamepadini, bağla pc yi tv ye, hem daha güçlü grafiklerde oyna, hem başka işlerini de gör.

Uydurmama mı? Sen Bloodborne oynadın mı da konuşuyorsun. PC Exc. çok iyi sanki. CS:GO, LoL. He birde Skyrim var ama bırak Bloodborne'yi bırak Demon's Souls bile daha iyi ondan.
Ayrıca harbiden bıktım bu 'PC'yi bağla al sana konsol'. Ya arkadaşlar beyniniz aklınızda değil mi? Bunca kişi salak mı da konsol alıyor acaba? Siz bağlayın bakalım HDMI ile TV'ye PC'yi bakalım PS4 ile aynı görüntü kalitesini elde edecek misiniz? Biraz fazla sert çıktım sanki ama harbiden bıktım be.

Tek isteğim ne olur daha bir kere yeni nesil konsol kullanmadan hemen 'Yok PC şöyle iyi böyle iyi. Yok Exc. oyunları uydurma. Yok TV'ye bağla al sana konsol.' diye atlamayın. İnsanlar salak sırf bir oyun yüzünden konsol alıyor zaten. Bilmiyor onlar PC Exc. oyunların olduğunu sanki. Demek ki PC Exc. oyunları onlara hitap etmiyor. Ne CS:GO ne LoL ne de Skyrim bana hitap etmiyor.
Ayrıca PC'nin 3-4 avantajı vardır PS4 karşısında. Bunlarda belli zaten. 60 FPS, Online için para ödememek, daha ucuz oyun ve eski nesil oyunları oynayabilmek. Bu kadar yani.
PS4'ün avantajlarını da ilk yorumda yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…