Y Yahya Çolakoğlu Kilopat Katılım 11 Nisan 2018 Mesajlar 113 Çözümler 1 17 Nisan 2018 #1 Arkadaşlar Vatan'da sistem toplayacağım fakat orada overclock yapıyorlar mı ? Veya ne kadar iyi yaparlar, Vatan yerine nerede yapabilirim ? Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2018
Arkadaşlar Vatan'da sistem toplayacağım fakat orada overclock yapıyorlar mı ? Veya ne kadar iyi yaparlar, Vatan yerine nerede yapabilirim ? Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
G4560 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 1.604 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2018 #2 Senden başkası yapmaz kolay kolay. Riski göze almaz kimse.
Ö Ömer_Engin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 1.519 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2018 #3 Yahya Çolakoğlu dedi: Arkadaşlar Vatan'da sistem toplayacağım fakat orada overclock yapıyorlar mı ? Veya ne kadar iyi yaparlar, Vatan yerine nerede yapabilirim ? Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sahsen kendi bilgisayarimin overclock unu kendim yaparim kimseye yaptirmam. Icime sinmiyor.
Yahya Çolakoğlu dedi: Arkadaşlar Vatan'da sistem toplayacağım fakat orada overclock yapıyorlar mı ? Veya ne kadar iyi yaparlar, Vatan yerine nerede yapabilirim ? Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sahsen kendi bilgisayarimin overclock unu kendim yaparim kimseye yaptirmam. Icime sinmiyor.
Y Yahya Çolakoğlu Kilopat Katılım 11 Nisan 2018 Mesajlar 113 Çözümler 1 17 Nisan 2018 #4 G4560 dedi: Senden başkası yapmaz kolay kolay. Riski göze almaz kimse. Genişletmek için tıkla... Ömer_Engin dedi: Sahsen kendi bilgisayarimin overclock unu kendim yaparim kimseye yaptirmam. Icime sinmiyor. Genişletmek için tıkla... Trecrübeli iş açıkçası :/
G4560 dedi: Senden başkası yapmaz kolay kolay. Riski göze almaz kimse. Genişletmek için tıkla... Ömer_Engin dedi: Sahsen kendi bilgisayarimin overclock unu kendim yaparim kimseye yaptirmam. Icime sinmiyor. Genişletmek için tıkla... Trecrübeli iş açıkçası :/
time to abandon ship Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 2.757 Makaleler 3 Çözümler 30 17 Nisan 2018 #5 OC dediğimiz olay BIOS' dan CPU_RATİO bölümünü yükseltmekten ibarettir. (Birde voltaj) Gözünüzde çok büyütüyorsunuz olayı. İşlemciyi ekran kartıyla karıştırdınız sanırım.
OC dediğimiz olay BIOS' dan CPU_RATİO bölümünü yükseltmekten ibarettir. (Birde voltaj) Gözünüzde çok büyütüyorsunuz olayı. İşlemciyi ekran kartıyla karıştırdınız sanırım.
Thermes Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 5.437 Makaleler 61 Çözümler 4 17 Nisan 2018 #6 Voltaja gerek olmadan belli miktarlarda OC yapmak zaten çok kolay, Vatan'a falan gerek yok bile.