İyi Bir Sistem İçin Kaç Watt Gereklidir?

acopturer

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben bir aralar PC toplayacaktım fakat olmadı çünkü hiç başlayamadım. Ben de evde olan bir bilgisayarımı hem oynayarak hem de yavaş yavaş parçalarını geliştirerek içini toplasam, derlesem diyorum. Fakat kasalarda uyum var mı, enerjisi yeter mi hiçbir fikrim yok. Bilgisizim. Sorum şu olacak: Güzel ve oyunları açabilen bir PC için ne kadar voltluk enerji girişi lazım? Ya da enerji girişi, volt ölçeği önemli mi? İsterseniz kasanın enerji fişinin takılma yerinin fotoğrafını atayım, ben pek anlamadım ama 230V filan yazıyor.

Yardımcı olursanız sevinirim.

image.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
230 V bu yıl toplanan sistemlerde nerdeyse yetmez. Zaten eski bir PC olduğuna göre eskimeyi de hesaba katarsak 200 V verir size yani yetmez. İlk önce toplayacağınız sistemi yazın sonra biz size PSU öneririz.

Hocam o PC çok eski bir şey sanırım eğer öyleyse bunu geliştirmekle uğraşmayın bence. Sıfırdan bir PC toplayın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı