İyi Bir Slayt Nasıl Hazırlanır?

Baya bir kurcaladım. Bakalım sonra resimleri atar sizin de fikrinizi alırım.

Ya olmuyor burada hepsinin arka planı aynı oluyor.

Flood yapıyorum ama çok aşırı acil. Bu konuda yardımcı olacak yok mu?

Ön lisans okuyorum. Geçen yıl güzel bir slayt hazırladım. Arka planları değiştirdim geçişlerini falan ayarladım. 35 sayfa anlatmadan önce hocamın yanına gittim ve maximum 20 sayfa olmalı ve arka planı kaldır düz bir renk olsun. Asla slayt geçişi kullanma. Milletin kafasını karıştırma dedi. Sana tavsiyem slaytın bi önemi yok. Önemli olan konuya hakim olman. 7 resim 8 sayfa ve güzel bir sunumla en güzel slaytı hazırlayabilirsin.
Başarılar

Bitmek üzere. Şu an sadece normal bir ödev. Bu kalfalık eserim olacak. Performanslar ustalık inş.

7 harikanın dünya üzerinde nerede olduklarını, bulunduğun yerden ne kadar uzakta olduklarını ve ne kadar zamanda gidilebileceğini yazabilirsin. Sanki yolculuk yapılıyormuş gibi bir hikayesi olur. Slaytın görsel yönü için zamanın olmasa da buradan puan alabilirsin.
Şablon olarak şu var, ama İngiliz taksisi Taxi Animated Template

2. bir fikir daha geldi. Geri sayan film şeridinin içine 7'den geriye doğru yerleştirebilirsin o harikaları. Film CountDown (modified) PowerPoint Template

Son düzenleyen: Moderatör:
Dikkat çeken bilgilerini ve neden, ne zaman yapıldıklarını yazdım. Bir de başka sayfaya büyük bir foto ekledim. Güzel oldu.

Diğerleri de bu tip gidiyor. Sizce nasıl?

Hepsinde bu kadar yazı yok tabii.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…