Uzun zamandır yayın yapıyorum. Fakat hiç izleyici gelmiyor. İçerik değiştirmeye çalışıyorum. Hala gelmiyor.
Ben mi hata yapıyorum? 2 yıldır yayın yapıyorum izleyicim 1, 2'yi geçmedi. Sebebi nedir?
Uzun zamandır yayın yapıyorum. Fakat hiç izleyici gelmiyor. İçerik değiştirmeye çalışıyorum. Hala gelmiyor.
Ben mi hata yapıyorum? 2 yıldır yayın yapıyorum izleyicim 1, 2'yi geçmedi. Sebebi nedir?
Hocam çok kaliteli bir insan değilseniz onur ve gururunuzu yok sayarak absürt hareketler yapıp keşfedilmeyi bekleyebilirsiniz TikTok ve Twitch piyasasının %96'sı gibi.
Oyunlarınızda komik veya epik anlar çıkartmaya çalışıp Instagram sayfalarına kliplerini atın. Ek olarak yayın tekrarlarınızı YouTube'a yükleyebilirsiniz belki oradan bir kitle kazanırsınız. Bir de steam adınızı, discord açıklamanızı vs twitch.tv/CarryLeMore gibi yapın, valorantta el sonlarında sohbete twitch linkinizi bırakın.