Selamlar hocam, ben şu an 12. sınıf meslek lisesi öğrencisiyim ve YKS çalışmaya yeni başlamaya karar verdim. Geç kaldığımın farkındayım, ama yine de elimden geleni yapmaya çalışacağım. Staja gittiğim için akşam 6 gibi eve dönebildiğimden, çalışma sürecimin kolay olmayacağını biliyorum. Ancak yüksek kaliteli üniversiteleri, özellikle de İTÜ gibi okulları kazanabileceğime dair kendimi o kadar da umutlu hissetmiyorum. Çalışsam bile, 9., 10. ve 11. sınıflarda yeterince etkili bir hazırlık yapmadım. Okul notlarımı yüksek tutmaya çalıştım, ama arkadaş ortamı ve diğer etkenlerle birlikte not ortalamalarım düştü (9. sınıf: 73 10. sınıf: 74, 11. sınıf: 86). Elimdeki derslerin kolaylığı da notlarımın yüksek olmasına etki etti. Şu anda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Sınava kadar elimden geleni yapmaya niyetliyim; ama bu süreçte kendimi yazılımda geride bırakmaktan da endişeliyim. Staj yaptığım yer gerçekten çok güzel ve benimle ilgilenen birisi var. Öğretmek istiyor, ben de öğrenmek istiyorum. Bayağı arada kaldım.