ardaReiss Hectopat Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #1 Evimde modem diğer odalardan cekmiyor almışken de iyi bir şey istiyorum, arayüzü Türkçe olursa iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ocak 2023
Evimde modem diğer odalardan cekmiyor almışken de iyi bir şey istiyorum, arayüzü Türkçe olursa iyi olur.
Galanderia Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 1.039 Çözümler 10 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #2 Benimkisi şu anda Turkcell Superonline da pek bir Süper Lig'ini göremedik açıkçası
ardaReiss Hectopat Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #3 Galanderia dedi: Benimkisi şu anda Turkcell Superonline da pek bir Süper Lig'ini göremedik açıkçası Genişletmek için tıkla... Modem öneriniz var mıdır?
Galanderia dedi: Benimkisi şu anda Turkcell Superonline da pek bir Süper Lig'ini göremedik açıkçası Genişletmek için tıkla... Modem öneriniz var mıdır?
Galanderia Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 1.039 Çözümler 10 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #4 ardaReiss dedi: Modem öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... TurkNet olabilir. Speedtest programına göre Türkiye'deki sabit internetin en hızlısı TurkNet çıkmış.
ardaReiss dedi: Modem öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... TurkNet olabilir. Speedtest programına göre Türkiye'deki sabit internetin en hızlısı TurkNet çıkmış.
ardaReiss Hectopat Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #5 Galanderia dedi: TurkNet olabilir. Speedtest programına göre Türkiye'deki sabit internetin en hızlısı TurkNet çıkmış. Genişletmek için tıkla... Ben internet saglayıcısı aramıyorum çekim alanı yüksek olan bir modem arıyorum.
Galanderia dedi: TurkNet olabilir. Speedtest programına göre Türkiye'deki sabit internetin en hızlısı TurkNet çıkmış. Genişletmek için tıkla... Ben internet saglayıcısı aramıyorum çekim alanı yüksek olan bir modem arıyorum.