İyi Gaming PC toplama

ReXa42

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, kasalı bir PC alacağım, her şeyi güzel olsun. Yeter ki isteğim kötü olmaması, eğer yardımcı olabilirseniz her şeyiyle anlatıp yardımcı olabilir misiniz? Ekran kartı işlemcisi pek fazla bilmiyorum. Hz monitor vs.

Bütçeniz nedir ona göre önerelim her şeyi size.

Bütçe yok fakat 10 k 12 13 k aşmasın yeter.

Şaka mı ne imkansızı bulunabilir monitörlü diye bir şey dememiş özellikleri istemiş MANTIS-6600 / INTEL I3-10105F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR bu sistemi alıp kalanına biraz ekleyip 144Hz monitör alınabilir.

İmkansız ?
Evet size katılıyorum teşekkür ederim yardımcı olduğuunz için derin araştırma yapıp iyi birşey alıcam sizin önerdiklerinizle beraber birşey bulup almayı düşünüyorum teşekkür ederim.

eşekkür ederim yardımcı olduğuunz için.

Önemli değil önerdiğim sistem işinizi görür Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim.

Önemli değil önerdiğim sistem işinizi görür Çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim.
Üzgünüm böyle konularda çözüldü tuşu yok ama yapabilseydim elimden geldiği kadar üste çıkarmaya çalışırdım.

Teşekkür ederim hespine teker teker bakıp almaya çalışıcam teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…