İyi geceler yazmayan kız

Saytomo

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Sabahları öğrenci akşamları ...
Evet, evet ne iyi gecelerim var ne günaydınım. Ben yazdığımda karşılığım geliyor. Anlamıyorum her şeyi ben başlatıyorum. Başlattığımda güzel akıyor lakin o başlatmıyor. Acaba beni kullanıyor mu? Oyalıyor mu diye düşünüyorum.

Bence sal. En azından ben ilişkilerimde bunu yapıyorum. Ne demiş ünlü filozof Ege Fitness; ''Sevgi çift taraflı yol gibidir. Gidiş var ama geliş yoksa ondan hiçbir şey olmaz.''

Her insan aynı değildir. Örneğin, bu kız aynı ben... Başka bir yamuğunu görüyor musun ki?

Herkes sevdiğini belli edemeyebilir (belli etmek istemeyebilir). Zaten birini sevmek ona her sabah günaydınn yazmak ya da her gece iyi geceler yazmak değildir. Ha bunları yapıyor diye birisi sizi kesin seviyor da diyemezsiniz.

Gerçekten boş bu işler. Eğer kasıntı hissediyorsanız ayrılın gitsin. Bağlanırsanız eğer ayrılınca çok sıkıntı yaşarsınız. Hep siz içinizden bir şeyler kaybediyorsanız bırakın gitsin.
Bu tip şeylerin sizin için önemli detaylar olduğunu da söyleyin. Sizi gerçekten seviyorsa mutlu etmek için bunlara dikkat edecektir. Bir günaydın ve iyi geceler mesajı atmak zor değil.

Kızdan ayrıldım. Foruma cevap vermeyi unutmuşum. Ve şu an gayet iyi hissediyorum o beni kaybetti. Zaten pek de bağlanmamıştım. Lakin sabahları günaydın mesajıyla uyanmak gerçekten çok hoştu. Onun yazdığını fark edip yatakten mutlu mutlu ayrılıyordum. Bugün babam geldi faturanın günü geçmiş diye diye beni uyandırdı.

Bence sal. En azından ben ilişkilerimde bunu yapıyorum. Ne demiş ünlü filozof Ege Fitness; ''Sevgi çift taraflı yol gibidir. Gidiş var ama geliş yoksa ondan hiçbir şey olmaz.''
Bunu dediğim için pişmanım. Tek taraflı da olsa gidin, o yolu sonuna kadar sürdürün. Şu an öyle bir durum içindeyim. Aşırı üzücü durumlarda yaşanıyor lakin anlık tatlı anlar güzel ve tatlı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…