yigitbeyt Decapat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar bana grafik tasarım programı önerir misiniz?
ismetcelal33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 2.699 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ekim 2024 #2 Genel olarak Adobe Illustrator, fotoğraf düzenleme için Photoshop. Bunların yanına bir miktar da CorelDraw bilmek faydalı olur.
Genel olarak Adobe Illustrator, fotoğraf düzenleme için Photoshop. Bunların yanına bir miktar da CorelDraw bilmek faydalı olur.
ErayCR Decapat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 163 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2024 #3 Profesyonel yapacaksanız Photoshop acemi ve basit arıyorsanızda canvayı deneyebilirsiniz.
yigitbeyt Decapat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2024 #4 ErayCR dedi: Profesyonel yapacaksanız Photoshop acemi ve basit arıyorsanızda canvayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şu an coreldraw kullanıyorum canvayı da denedim çok acemice ve çoğu şey ücretli.
ErayCR dedi: Profesyonel yapacaksanız Photoshop acemi ve basit arıyorsanızda canvayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şu an coreldraw kullanıyorum canvayı da denedim çok acemice ve çoğu şey ücretli.
ismetcelal33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 2.699 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ekim 2024 #5 yigitbeyt dedi: Şu an coreldraw kullanıyorum canvayı da denedim çok acemice ve çoğu şey ücretli. Genişletmek için tıkla... CorelDraw biliyorsanız Illustrator'u daha rahat öğrenirsiniz.
yigitbeyt dedi: Şu an coreldraw kullanıyorum canvayı da denedim çok acemice ve çoğu şey ücretli. Genişletmek için tıkla... CorelDraw biliyorsanız Illustrator'u daha rahat öğrenirsiniz.
yigitbeyt Decapat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #6 ismetcelal33 dedi: Coreldraw biliyorsanız Illustrator'u daha rahat öğrenirsiniz. Genişletmek için tıkla... Merhaba ücretli bir uygulama olduğu için ben coreldraw crakli indirdim eğer Illustrator crakli varsa bana terçih edebilir misin?
ismetcelal33 dedi: Coreldraw biliyorsanız Illustrator'u daha rahat öğrenirsiniz. Genişletmek için tıkla... Merhaba ücretli bir uygulama olduğu için ben coreldraw crakli indirdim eğer Illustrator crakli varsa bana terçih edebilir misin?
ismetcelal33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 2.699 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ekim 2024 #7 yigitbeyt dedi: Merhaba ücretli bir uygulama olduğu için ben coreldraw crakli indirdim eğer Illustrator crakli varsa bana terçih edebilir misin? Genişletmek için tıkla... Korsan olarak Corel'e göre daha kolay bulabiliyor ve kullanabiliyorsunuz, fakat buraya korsan olarak bir öneri yapmamız uygun değil.
yigitbeyt dedi: Merhaba ücretli bir uygulama olduğu için ben coreldraw crakli indirdim eğer Illustrator crakli varsa bana terçih edebilir misin? Genişletmek için tıkla... Korsan olarak Corel'e göre daha kolay bulabiliyor ve kullanabiliyorsunuz, fakat buraya korsan olarak bir öneri yapmamız uygun değil.
yigitbeyt Decapat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #8 ismetcelal33 dedi: Korsan olarak Corel'e göre daha kolay bulabiliyor ve kullanabiliyorsunuz, fakat buraya korsan olarak bir öneri yapmamız uygun değil. Genişletmek için tıkla... Ona o kadar para vermek istemiyorum ama.
ismetcelal33 dedi: Korsan olarak Corel'e göre daha kolay bulabiliyor ve kullanabiliyorsunuz, fakat buraya korsan olarak bir öneri yapmamız uygun değil. Genişletmek için tıkla... Ona o kadar para vermek istemiyorum ama.
ismetcelal33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 2.699 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ekim 2024 #9 yigitbeyt dedi: Ona o kadar para vermek istemiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Haklısınız fiyatı yüksek gelebilir, bir şey diyemiyorum.
yigitbeyt dedi: Ona o kadar para vermek istemiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Haklısınız fiyatı yüksek gelebilir, bir şey diyemiyorum.
dapperr Decapat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 25 Yer Bursa Yıldırım Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ekim 2024 #10 Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, canva işinizi görebilir.