İyi grafikli hikayeli oyun tavsiyesi

Nestie

Kilopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Arkadaşlar çocukluğumdan beri bilgisayar ile iç içeyim ama hep MMORPG, MMOFPS tarzı Online oyunlar oynadım. Hiç hikayeli oyun serilerini oynayamadım. Şimdi ufaktan başlamak istiyorum. Çok eski grafikli oyunları oynamak istemiyorum. Kafamda Witcher 1 ve Witcher 2'nin hikayesini dinleyip Witcher 3 ile başlamak var bu serüvene. Sizin ölmeden önce mutlaka oyna dediğiniz efsane hikayeli adeta film gibi dediğiniz oyunlar var mı?
Şöyle söyleyeyim GTA serisini bile bitirmişliğim yok, hiçbir oyununu. Oynadım tabii ki ama hiç bitirmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Listeye aldım. Fakat konuda belirtmeyi unutmuşum. Korku oyunlarıyla aram pek iyi değil. Korku oyunu önermez iseniz çok güzel olur. :)

Rise of Tomb Raider sonrasında shadow of Tomb Raider akar ikisi de çok iyidir yalnız shadow of Tomb Raider hikayeyi anlamakta güçlük çekebilirsiniz samimiyet dostluk heyecan doğallık istiyosanda kesinlikle Mafia 2 bitirmeden ölme

1. Mafia 1 & 2 ( Eski oyun oynamam diyorsun ama sırf hikayesi için bile oynanır bence )
  2. Call of Duty Serisi (Tüm serileri bitirmen iyi olur zamanımın yok dersen Modern Warfare oyna)
  3. Skyrim (Modlarla çok daha güzel bir oyun haline geliyor).
  4. Assassin’s Creed Odyssey & Assassin’s Creed Origins
  5. Kingdom Come Deliverance
  6. The Long Dark
  7. Metro Serisi
Hikayesi çok güzel oyunlar önerebilirdim ama grafik olarak tatmin etmezdi bana göre yeni çıkan oyunlarda iş yok elimden geldiğince güncel oyunlar koymaya çalıştım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı