İyi hissedememek

Oyun oyna, eğer sevmiyorsan film izle dizi izle gez eğer ki paran yoksa ücretsiz gezilen yerler var öğrenciysen sana çoğu yer beleş.

Dersler seni boğmasın hele ki düşük aldın diye hiç boğulma hayattan alacağın zevki düşürüyorsun böyle.

Eskiden 70'nin altında not alınca kafayı yerdim artık 20 alıyorum ama takmıyorum çünkü takınca daha beter oluyorsun aynı şekilde ailenide takma ne derse desinler "he he" de geçiştir.

Hocam ailem biraz baskı yapıyor.

Garip gelebilir ama rastgele binaların merdivenlerine oturup takılmayı çok seviyorum öylece oturuyorum ve etrafı izliyorum kendimi yenilenmiş hissettiriyor.

Hocam ailem biraz baskı yapıyor.

Hocam ben ders çalış dediklerinde çalışıyorum çalışmasam bile ders çalışıyormuş gibi yapıyorum ara sıra yoksa aile ile laf dalaşına girilmiyor sizi rahat bırakmalarının tek yolu dediklerini yapmak.

O anlamda öz güven değil. Hep bir yerde iken hep rahatsız oluyorum. İnsanlar ile göz kontağı kuramıyorum.

Aynı sorunun bende de var toplum içinde bulunmayı sevmiyorum mesela hayatımda hiçbir kafeye gidip otruduğum olmadı o ortamlara bana saçma geliyor kendimi rahatsız hissediyorum. Mesela yakın arkadaşınızla spora başlayabilirsiniz bir nebzede olsa insanı rahatlatıyor.

Komik videolar izleyince moralim yerine geliyor. O yüzden komik videolar izlemeni öneririm. Mesela bu seriyi izleyebilirsin bayağı komik geliyor bana.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben genelde gaz çıkarıyorum sıkıldığımda sebepsiz ama işe yarıyor.

Ben genelde gaz çıkarıyorum sıkıldığımda sebepsiz ama işe yarıyor.

Hocam sınıfta kalınca moral falan kalmıyor ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…