İyi hissetmemek

Xei

Decipat
Merhaba,
Uzun süredir kendimi iyi hissetmiyorum. Açık olmak gerekirse, sanki her yerden bir darbe yemişim ve üstesinden gelemiyormuşum gibi geliyor. Gerek ailevi ayrılıklar, gerek geçmişte yaşanmış ve gelecekte yaşanması olası ekonomik sorunlar, gerekse eğitim hayatındaki başarısızlıklar ve arkadaş ortamlarında yaşanmış olumsuz şeyler düşündükçe beni daha fazla etkilemeye başladı. Ama en çok kafama takılan, "ailevi ayrılıklar" olarak bahsettiğim durum. Herkesin ayrı bir hayat kurup yaşamaya çalışması ve bütün aile bireylerinin yeni hayatlarında birbirinden mutsuz olması çok fazla kafama takılıyor. Sürekli onların hayatlarını düşünmek zorunda hissediyorum. 17 yaşındayım ve bu yaşıma kadar ne okul ne de iş açısından pek bir şey yapmadım. Onların da beni bu halde düşünmesi ve yardımcı olmaya çalışmaları beni daha fazla üzüyor. Sizce ne yapmalıyım? Artık düşünürken nefes alamaz hale geldim.

Uğraş bulmak her zaman en önemlisidir. Düşünürken nefes alamaz hale geldiysen spor yapacaksın, günlük yazacaksın, yeni şeyler yapacaksın ve en önemlisi bu düşündüklerini hayatının sonuna kadar düşünmeyeceğini unutmaman.

Strese sokma kendini hiç kimse için üzülme okulunu oku mesleğini al spora başla salona gitemiyorsan evde spartacus 2.0 falan yap ve en önemlisi ne kadar yere düşersen düş gene de ayağa kalk eğer başını kaldırdığında çatın varsa annen baban hayatdaysa sen çok zenginsin

Kafaya takmamaya çalışırsan kafaya takarsın, stres yapmamaya çalışırsan stres yaparsın.

Kafaya takmamaya çalışırsan kafaya takarsın, stres yapmamaya çalışırsan stres yaparsın.

Eğer gidip bir kız için kendini kafaya takıyorsan tamamen bomboş bir düşüncedir ben hiçbir zaman iyi günde kötü günde kendimi sıkıntıya sokmam aksine o kızın pişman olması için uğrasırım. Gidip arkadaşım benimle takılmak istemiyorsa onunla takılmam gitipde ağlamam. Tüm stresimi sporla atarım.

Dediğiniz gibi daha öncesinde spor yapıyordum ve gerçekten inanılmaz etkisi oluyordu vücudumda olan değişiklikleri gördükçe kafam oraya dalıyordu ama taşındık ve şehre uzak bir konumdayım spor salonuna gitme imkanım artık yok. Ve sürekli evde olmak zorundayım gibi ne önerirsiniz?

Ege fitness izle güray aydın izle bu 2 kişi çok işine yarar spor konusunda ve evde spartacus idman yap zayıflamak istiyorsan veya kas eklemek istiyorsan spartacus ekipmansız en iyi idmandır ek olarak eve dumbell seti al ve evde çalış onun dışında beslenme ile alakalı ege fitnessı dinle.

Bahsettiğiniz idman bilgilerine nereden ulaşabilirim?

Bahsettiğiniz idman bilgilerine nereden ulaşabilirim?

YouTube aç ege fitness spartacus 2.0 yaz çıkıyor. Yeni çıkanı yapmak daha mantıklı eskileride iyi ama yenisini yapın siz eğer dumbell ile çalışacaksanız ege fitnessın eski antrenmanlarını yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…