Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 9 Aralık 2020 #131 Tim dedi: @Enes3078'in doğum günü, Cyberpunk 2077 bekleyişi, kahve ve muhabbet. . Genişletmek için tıkla... Siber hurdalık 2077(!) Çok iyi oyun. Şaka bir köşeye çıkmadı, çıksa da alamam ekmek banmak için iyi bir vakit.
Tim dedi: @Enes3078'in doğum günü, Cyberpunk 2077 bekleyişi, kahve ve muhabbet. . Genişletmek için tıkla... Siber hurdalık 2077(!) Çok iyi oyun. Şaka bir köşeye çıkmadı, çıksa da alamam ekmek banmak için iyi bir vakit.
8 89069 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 9 Aralık 2020 #132 Enes3078 dedi: Evet bu profil bana ait ama emin olun hiç gerek yok. Bu düşünceniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bir şey istiyor musun diye sormadım farkındaysan İsteğimi kabul eder misin?
Enes3078 dedi: Evet bu profil bana ait ama emin olun hiç gerek yok. Bu düşünceniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bir şey istiyor musun diye sormadım farkındaysan İsteğimi kabul eder misin?
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 9 Aralık 2020 #133 Ali Güngör dedi: Neler oluyor? Genişletmek için tıkla... "Neler olmuyor?" diye sorsak daha iyi olur hocam. Enes arkadaşımızın doğum gününü kutladık, pasta yiyoruz. Siz de gelin, tamamen sosyal mesafe kurallarına uygun!
Ali Güngör dedi: Neler oluyor? Genişletmek için tıkla... "Neler olmuyor?" diye sorsak daha iyi olur hocam. Enes arkadaşımızın doğum gününü kutladık, pasta yiyoruz. Siz de gelin, tamamen sosyal mesafe kurallarına uygun!
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 9 Aralık 2020 #134 Seradotwav dedi: "Neler olmuyor?" Diye sorsak daha iyi olur hocam. Enes arkadaşımızın doğum gününü kutladık, pasta yiyoruz. Siz de gelin, tamamen sosyal mesafe kurallarına uygun! Genişletmek için tıkla... Maske lazım depoya gidelim.
Seradotwav dedi: "Neler olmuyor?" Diye sorsak daha iyi olur hocam. Enes arkadaşımızın doğum gününü kutladık, pasta yiyoruz. Siz de gelin, tamamen sosyal mesafe kurallarına uygun! Genişletmek için tıkla... Maske lazım depoya gidelim.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 9 Aralık 2020 #135 Aha forum disina çıkma yasağında maskesiz parti yapan üyeler basıldı. Ben izlemeye geldim mod beyler, lütfen arada kaynamayalım.
Aha forum disina çıkma yasağında maskesiz parti yapan üyeler basıldı. Ben izlemeye geldim mod beyler, lütfen arada kaynamayalım.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.019 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 9 Aralık 2020 #136 89069 dedi: Bir şey istiyor musun diye sormadım farkındaysan İsteğimi kabul eder misin? Genişletmek için tıkla... Yani atarsanız neden kabul etmeyeyim ki?
89069 dedi: Bir şey istiyor musun diye sormadım farkındaysan İsteğimi kabul eder misin? Genişletmek için tıkla... Yani atarsanız neden kabul etmeyeyim ki?
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 9 Aralık 2020 #137 Ali Güngör dedi: Neler oluyor? Genişletmek için tıkla... A-Ali Güngör?
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 9 Aralık 2020 #138 Jira dedi: Aha forum disina çıkma yasağında maskesiz parti yapan üyeler basıldı. Ben izlemeye geldim mod beyler, lütfen arada kaynamayalım. Genişletmek için tıkla... Jira reyiz geç kaldın.
Jira dedi: Aha forum disina çıkma yasağında maskesiz parti yapan üyeler basıldı. Ben izlemeye geldim mod beyler, lütfen arada kaynamayalım. Genişletmek için tıkla... Jira reyiz geç kaldın.
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #139 Vay gardaşım iyi ki büyük yarışı geçip, 9 ay sonra hayata gözlerini açtın. İyi ki varsın
T Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 9 Aralık 2020 #140 Samotne Ciasteczka dedi: @Tim Seri Akbank hesabı alalım doğum günü çocuğuna xD. Genişletmek için tıkla... Benim doğum günümde ilk yaptığım şey İş Bankası'na gitmekti. Doğum günümü bile sırf bunun için bekledim. Kesinlikle doğum gününde yapılması gereken en önemli şeylerden.
Samotne Ciasteczka dedi: @Tim Seri Akbank hesabı alalım doğum günü çocuğuna xD. Genişletmek için tıkla... Benim doğum günümde ilk yaptığım şey İş Bankası'na gitmekti. Doğum günümü bile sırf bunun için bekledim. Kesinlikle doğum gününde yapılması gereken en önemli şeylerden.