İyi ki doğdun @Enes3078

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ha bu arada işimizi de aksatmayalım değil mi? Artık doğum gününde dump incelemedi demezler

Eki Görüntüle 771157
O halde doğum gününe özel ipucu, çoğu kişinin bilmediği bir "trick" verelim

Eğer komutları tek tek girmek seni baydıysa, birden fazla komutu ; işareti ile birleştirip kullanabilirsin tek seferde

O halde doğum gününe özel ipucu "trick" verelim

Eğer komutları tek tek girmek seni baydıysa, birden fazla komutu ; işareti ile birleştirip kullanabilirsin tek seferde
Tahmin ediyordum...

Teşekkürler hocam bu arada bu bilgi için. Büyük ihtimalle tüm komutları bir metin belgesinde depolayıp hepsini tek seferde yapacağım. Ama bu dump dosyası bir analyze etmeyle bitiyor anlaşılan. Muazzam bir Memory Corruption mevcut

Ek olarak iyi ki varsınız hocam. İnşallah sizinle de bir gün reelde görüşürüz. Sizden de bir söz alsam iyi olurdu amma en azından kısa günün kârı @ViooYa hocamdan sözü aldım ha

Ek olarak iyi ki varsınız hocam. İnşallah sizinle de bir gün reelde görüşürüz. Sizden de bir söz alsam iyi olurdu amma en azından kısa günün kârı @ViooYa hocamdan sözü aldım ha
Nasip kısmet Ben de buradaki birçok arkadaşla ileride görüşmek isterim bir gün her şeyin düzene girdiği vakitlerde.

Bakalım akan zaman bizlere neler katacak, hepimizi nereye sürükleyecek.

Sen de iyi ki varsın, Allah tüm arkadaşların yolunu ve bahtını açık etsin.

Amin hocam, cümlemize inşallah. Ne yapalım artık nasip ve kısmet tıpkı dediğiniz gibi. Bu arada bir sır vereyim mi? Belki seneye adımın altında "Moderatör" yazabilir haberiniz olsun

Bu arada ben artık yavaştan kaçar, yatmam gerek ne yazık ki geç oldu. Yarın partiye kaldığı yerden devam ederiz artık ha?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…