WoLeRm Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Aralık 2020 #71 Affansen dedi: Onlar yok, kalmadı elimizde. Kısıtlama yiyoruz sonra. Genişletmek için tıkla... Yapma ya. O zaman Halikarnas Balıkçısı.
Affansen dedi: Onlar yok, kalmadı elimizde. Kısıtlama yiyoruz sonra. Genişletmek için tıkla... Yapma ya. O zaman Halikarnas Balıkçısı.
maksu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.876 Çözümler 33 Yer Kayseri 9 Aralık 2020 #72 WoLeRm dedi: Hadi herkes @Recep Baltaş hocamızı etiketleyip listeyi tamamlayalım. Genişletmek için tıkla... Kendisi etiketlere bakmadığını yazmıştı.
WoLeRm dedi: Hadi herkes @Recep Baltaş hocamızı etiketleyip listeyi tamamlayalım. Genişletmek için tıkla... Kendisi etiketlere bakmadığını yazmıştı.
WoLeRm Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Aralık 2020 #73 maksu dedi: Kendisi etiketlere bakmadığını yazmıştı. Genişletmek için tıkla... O zaman sayın moderatörler bir el atsın. Konu sahibi top sende.
maksu dedi: Kendisi etiketlere bakmadığını yazmıştı. Genişletmek için tıkla... O zaman sayın moderatörler bir el atsın. Konu sahibi top sende.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 9 Aralık 2020 #74 maksu dedi: Kendisi etiketlere bakmadığını yazmıştı. Genişletmek için tıkla... Şansımızı deneyelim. Benim gibi saygın(!) bir üyenin etiketine kesin bakar. @Recep Baltaş
maksu dedi: Kendisi etiketlere bakmadığını yazmıştı. Genişletmek için tıkla... Şansımızı deneyelim. Benim gibi saygın(!) bir üyenin etiketine kesin bakar. @Recep Baltaş
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 9 Aralık 2020 #75 Enes3078 dedi: Yapılacaklar listesi: Konu açılmasını bekle. Konuya yazan biricik üyelerin mesajlarını beğen. Doğum günü pastasını @ViooYa hocaya aldırt. Bildirimin gelmesini bekle ve bildirim gelince paylaş. Recep Baltaş ve Ali Güngör hocaların konuyu görüp yazmalarını bekle. Doğum gününü en sevdiklerinle geçir. (Zaten onu yapıyorum. ) Genişletmek için tıkla... Bir iki şey eklemeyi unutmuşsun sorun değil ben ekleme yapayım. Vanguard kaldırınız. Aşırı zeki ve kaslı Panzere log okuma ögretilecek.
Enes3078 dedi: Yapılacaklar listesi: Konu açılmasını bekle. Konuya yazan biricik üyelerin mesajlarını beğen. Doğum günü pastasını @ViooYa hocaya aldırt. Bildirimin gelmesini bekle ve bildirim gelince paylaş. Recep Baltaş ve Ali Güngör hocaların konuyu görüp yazmalarını bekle. Doğum gününü en sevdiklerinle geçir. (Zaten onu yapıyorum. ) Genişletmek için tıkla... Bir iki şey eklemeyi unutmuşsun sorun değil ben ekleme yapayım. Vanguard kaldırınız. Aşırı zeki ve kaslı Panzere log okuma ögretilecek.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.018 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 9 Aralık 2020 #76 Affansen dedi: Şansımızı deneyelim. Benim gibi saygın(!) bir üyenin etiketine kesin bakar. @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Öyle demeyin ama. Benim gözümde buraya bağlı kalan ve kurallara uyan her üye saygın birer üyedir.
Affansen dedi: Şansımızı deneyelim. Benim gibi saygın(!) bir üyenin etiketine kesin bakar. @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Öyle demeyin ama. Benim gözümde buraya bağlı kalan ve kurallara uyan her üye saygın birer üyedir.
WoLeRm Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Aralık 2020 #77 PanzerTR dedi: Bir iki şey eklemeyi unutmuşsun sorun değil nen ekleme yapayım. Vanguard kaldırınız. Aşırı zeki ve kaslı panzere log okuma ögretilecek. Genişletmek için tıkla... İşi eve getirme(!)
PanzerTR dedi: Bir iki şey eklemeyi unutmuşsun sorun değil nen ekleme yapayım. Vanguard kaldırınız. Aşırı zeki ve kaslı panzere log okuma ögretilecek. Genişletmek için tıkla... İşi eve getirme(!)
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 9 Aralık 2020 #78 Enes3078 dedi: Öyle demeyin ama. Benim gözümde buraya bağlı kalan ve kurallara uyan her üye saygın birer üyedir. Genişletmek için tıkla... Kurallara bağlı kalsak da o ban bir şekilde geliyor. Doğum gününüz tekrardan kutlu olsun. 00:05 gösteriyor.
Enes3078 dedi: Öyle demeyin ama. Benim gözümde buraya bağlı kalan ve kurallara uyan her üye saygın birer üyedir. Genişletmek için tıkla... Kurallara bağlı kalsak da o ban bir şekilde geliyor. Doğum gününüz tekrardan kutlu olsun. 00:05 gösteriyor.
maksu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.876 Çözümler 33 Yer Kayseri 9 Aralık 2020 #79 Farklı bir yöntem deneyelim. Mesajını alıntılayalım. Recep Baltaş dedi: Arkadaşlar etiketlere bakmıyorum, boşuna etiketlemeyin. Konularımı takibe alıyorum ve vakit bulunca dönüyorum. Genişletmek için tıkla...
Farklı bir yöntem deneyelim. Mesajını alıntılayalım. Recep Baltaş dedi: Arkadaşlar etiketlere bakmıyorum, boşuna etiketlemeyin. Konularımı takibe alıyorum ve vakit bulunca dönüyorum. Genişletmek için tıkla...
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.018 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 9 Aralık 2020 #80 Bu arada bu bildirim daha gelmedi ya? Acaba sistem yavaşlığı bana mı denk geldi ne?