janggeum Kilopat Katılım 26 Kasım 2018 Mesajlar 440 Çözümler 1 28 Ekim 2021 #11 Onur Altuğ Sever dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... GIF'teki o yıkık binaların enkazları yolları kapatmış. Sürekli çıkmaz yola giriyordum. Çok sinir bozucu bir bölgeydi.
Onur Altuğ Sever dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... GIF'teki o yıkık binaların enkazları yolları kapatmış. Sürekli çıkmaz yola giriyordum. Çok sinir bozucu bir bölgeydi.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 28 Ekim 2022 #12 Efsane artık 14 yaşında.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.142 Çözümler 9 28 Ekim 2022 #13 Onur Altuğ Sever dedi: Efsane artık 14 yaşında. Eki Görüntüle 1555789 Genişletmek için tıkla... Eskimesine rağmen hala süper bir oyun. Genel olarak yeni nesil eski oyunları sevmeyebiliyor, ama ben baya sevmiştim. Yine de New Vegas kadar iyi değildi.
Onur Altuğ Sever dedi: Efsane artık 14 yaşında. Eki Görüntüle 1555789 Genişletmek için tıkla... Eskimesine rağmen hala süper bir oyun. Genel olarak yeni nesil eski oyunları sevmeyebiliyor, ama ben baya sevmiştim. Yine de New Vegas kadar iyi değildi.