Keremdigital Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 358 5 Ocak 2023 #1 İnkılap sınavı ve ilk sınav 67 ikinci sınav daha yüksek gelecek. Kopya çektiğimi sanıpta hoca soru sorarmı? Sorarsa, konuları unuttum bilmiyorum. Son düzenleme: 5 Ocak 2023
İnkılap sınavı ve ilk sınav 67 ikinci sınav daha yüksek gelecek. Kopya çektiğimi sanıpta hoca soru sorarmı? Sorarsa, konuları unuttum bilmiyorum.
malvusan Decapat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 171 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #2 Sormaz tabii ki sorarsada problem olmaz kopya çekmediğine dair kanıtı yoksa bir sıkıntı çıkmaz.
Keremdigital Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 358 5 Ocak 2023 #3 malvusan dedi: Sormaz tabii ki sorarsada problem olmaz kopya çekmediğine dair kanıtı yoksa bir sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Sağolasın içim rahatladı.
malvusan dedi: Sormaz tabii ki sorarsada problem olmaz kopya çekmediğine dair kanıtı yoksa bir sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Sağolasın içim rahatladı.
N Nieagerams Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 5.689 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #4 Dostum 67 çok düşük bir not değil, ortalamanın bir tık altı. İkinci sınavdan yüksek not almanız anormal bir şey değil. Adı çıkmış birisi değilseniz niye hoca sizden suphelensin?
Dostum 67 çok düşük bir not değil, ortalamanın bir tık altı. İkinci sınavdan yüksek not almanız anormal bir şey değil. Adı çıkmış birisi değilseniz niye hoca sizden suphelensin?