İYİ Parti Altılı Masa'dan ayrıldı!

İlk turda oy bölmek diye bir şey yok. Herkes kendi oyu kadarını alacak ve seçim zaten ikinci tura kalacak. Oy bölme dediğin şey ikinci turda gerçekleşiyor.

Kesinlikle imkansız hocam, ama bunları Kılıçdaroğlu'na tapanlar görmek istemiyorlar . Çünkü başka argümanları yok.
Eminim ki birçoğu samimidir ama bazıları ''tapar''. Bilgi denizinde bilgisiz kalmak veya yanlış bilgiyle karşı karşıya olmak ya da doğrunun içine karışan yanlışla zehirlenmek kadar olası bir şey yok. Birbirimizi anlamaya çalışalım yeter..

Akşener savunucuları toplanmışlar başlamışlar kutlamaya. 4 sene daha Erdoğan'ı görünce kutlayın bakalım. Seçimi kaybettik arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun. %22 oy alan ve bu oyun çoğunluğu eski MHP tabanından gelen İYİ partiden oy alamaz millet ittifakı. Tek şansı iktidardan oy çalmak ki onu da bu kadar ekonomik krize, depreme ve skandallara rağmen başaramayan adamlar seçime 70 gün kala hiç başaramaz. Hepimize kaybettirdiğin için sağol lacivert Ak partili!

Mansur ve Ekram başkanlar partilerinden çıkarsa yüzde 1 bile alamaz ihanet ettiği için partisine.

Ben Kılıçdaroğlu destekçisi değilim. Çoğu kişi de değil. Sadece gitsinler istiyoruz. 6 parti ittifak yaptı, dolar 19 oldu olacak, mülteci problemi var, bir sürü sorun var. Bu kadar malzeme varken ellerinde iktidar olamayacaklar diye korkuyoruz.

Allah için şu an ya tarih yazacağız ya tarih olacağız demenin sırası mı? Ben aylar önce Kılıçdaroğlu aday olacak dedim. Mesajım duruyor. O zaman da bu işten çekilebilirdi seçime 2 ay kala hiç mantıklı işler değil.

Son düzenleme:
Zafer, İnce ve İyi parti üçlü ittifak kuracaktır. Bu zamana kadar bunun yapılmamasının sebebi Memleket ve Zafer'in oy potansiyelinin olmamasıydı diye düşünüyorum. CHP'de has yüzde 25 kitle var çünkü, fakat artık böyle bir kitle yok. Yolunu Atatürk'ün çizdiği yoldan ayırmış, her tarafı vatan haini teröristlerle ve terör zihniyetine sahip bir parti haline dönüştü CHP uzun zamandır. Artık bu ülkede yerleri yok, CHP'li arkadaşlarımın hepsi oyunu İyi parti - memleket- zafer ittifakına verecek. Kendi kendilerini yaktılar.

Kılıçdaroğlu ülkeye en az baştaki kadar zarar veriyor.
Ne bitmek bilmeyen koltuk sevdasıymış, koltuk için ülke feda ediliyor.
Halimiz vahim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…