İyi rap yapmak için ne gerekli?

Genelde stabilin eski şarkıları gibi yapmayı seviyorum drill falan benlik değil

Sıfırdan bir rapcisin diyelim bir şarkı yazdın onu nasıl yayınlaycaksın nasıl dinlenicek senj kimse bilmezken
Paran varsa reklam yaptır. Eğer yoksa arada sırada Dr. Fuchs falan yarışma düzenliyor onlara katılabilirsin.

İşin hakkını vermek istiyorum böyle şeyler hiç benlik değil
Nefes alabiliyor musun?
Denerim

Bence iyi bir rap sanatçısı iyi söz yazabilmeli. Rap müziğin temelinde bu var, "rhythm and poetry".
İyi söz yazabilmek için de çok kitap okumak gerek. Hayal gücünün gelişmiş olması gerek.

Yoksa arkadaşların dediği gibi gucci prada gözlük on numara altımda merso paralar terso gacılar bol bol şişeler dol dol'dan öteye geçemiyor.

Djfhdkdhdj evet türkçe rao berbat bir seviyede şuan

Bu açılımı kim yaydı bilmiyorum ama İngilizcede ''and'' kelimesi kısaltmalarda yazılmaz.(Diye biliyorum.)

Genelde stabilin eski şarkıları gibi yapmayı seviyorum drill falan benlik değil

Bu yoldan devam etmenizi öneririm Stabil in eski şarkıları mükemmel. Öyle şarkılar yaparsanız dinlenmeniz ilk başlarda çok az olur zamanla artar ama.

Sıradan bir Türkçe konuşan insan günlük yaşamını 400 kelime ile idame ettiriyor. Bunun iki üç katı kelime kullanmaya başlayarak rap için iyi temel atabilirsin diye düşünüyorum.

Abiler şöyle tam bitmemiş birşey yazdım nasıl olmuş

7 yaşında başladı kalem kağıtla ilişkim
Mutlu şiirler yazıp içime kapanıyordum buda benim çelişkim
Zaman geçti gitti geliştim zirvelere eriştim
Sonra raple kesiştim çok keskin bir geçişti

Artık kalemim buna harmandı rape hayrandı
Sözlerim bana kalkandı artık en iyi kankamdı
Sonra bir kız izinsiz gönlüme geldi kalemim aşka geldi
Kalbim henüz aşka keldi aşıkların sonu zaten hep tekeldi

Galiba sonum beterdi artık bu kadar yeterdi
Kalemim keterdi beni kurtarmak için yeterdi
Kalemimle aşka yettik ikimiz bir settik
İkimiz hücümdaki bektik ilerde her zaman
tektik

Son düzenleme:
Hangi türde yapmak istediğinize göre değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…