Bence iyi bir rap sanatçısı iyi söz yazabilmeli. Rap müziğin temelinde bu var, "rhythm and poetry".
İyi söz yazabilmek için de çok kitap okumak gerek. Hayal gücünün gelişmiş olması gerek.
Yoksa arkadaşların dediği gibi gucci prada gözlük on numara altımda merso paralar terso gacılar bol bol şişeler dol dol'dan öteye geçemiyor.
Bence iyi bir rap sanatçısı iyi söz yazabilmeli. Rap müziğin temelinde bu var, "rhythm and poem".
İyi söz yazabilmek için de çok kitap okumak gerek. Hayal gücünün gelişmiş olması gerek.
Yoksa arkadaşların dediği gibi gucci prada gözlük on numara altımda merso paralar terso gacılar bol bol şişeler dol dol'dan öteye geçemiyor.
Bence iyi bir rap sanatçısı iyi söz yazabilmeli. Rap müziğin temelinde bu var, "rhythm and poetry".
Sıradan bir Türkçe konuşan insan günlük yaşamını 400 kelime ile idame ettiriyor. Bunun iki üç katı kelime kullanmaya başlayarak rap için iyi temel atabilirsin diye düşünüyorum.
Abiler şöyle tam bitmemiş birşey yazdım nasıl olmuş
7 yaşında başladı kalem kağıtla ilişkim
Mutlu şiirler yazıp içime kapanıyordum buda benim çelişkim
Zaman geçti gitti geliştim zirvelere eriştim
Sonra raple kesiştim çok keskin bir geçişti
Artık kalemim buna harmandı rape hayrandı
Sözlerim bana kalkandı artık en iyi kankamdı
Sonra bir kız izinsiz gönlüme geldi kalemim aşka geldi
Kalbim henüz aşka keldi aşıkların sonu zaten hep tekeldi
Galiba sonum beterdi artık bu kadar yeterdi
Kalemim keterdi beni kurtarmak için yeterdi
Kalemimle aşka yettik ikimiz bir settik