İyi akşamlar hocalarım. Bugün itibarıyla tatile girmiş bulunmaktayız. Öğrenci kardeşlerim, abilerim, ablalarıma hayırlı ve mutlu tatiller diliyorum. Karne gününüz nasıl geçti, 15 tatilde hedefleriniz nelerdir?
İyi akşamlar hocalarım. Bugün itibarıyla tatile girmiş bulunmaktayız. Öğrenci kardeşlerim, abilerim, ablalarıma hayırlı ve mutlu tatiller diliyorum. Karne gününüz nasıl geçti, 15 tatilde hedefleriniz nelerdir?
Size de iyi tatiller hocam. Karne günü idare eder geçti, karneler verilene kadar maç yaptık. 15 tatil hedeflerim evde yatmak, çizgi roman okumak, oyun oynamak.
Abur cuburların sonu 15 tatilde her sabah düzenli bir şekilde kalkıp film, ders ondan sonra spora gideceğim. Eve gelince de oyun falan oynarım. Onun dışında planlamadığım gezme tozma olabilir. Ama amacım spor ve ders olacak. He tabii bir de yağı bayağı azaltıp diyet yapacağım 1 ay civarı.
Ben tatilin ikinci hafta tadını çıkarmış olacağım çünkü önümüzdeki bir hafta daha okula gideceğim. Eksik kalan test kitaplarımı işlediğimiz konulara kadar bitirmeyi hatta zaman kalırsa branş denemeleri çözmeyi planlıyorum bunun dışında da arkadaşlarimla veya ailemle dışarı çıkarım. Karne günüm bayağı eğlenceliydi en çok gülüp eğlendiğim günlerden birisi de bugündü. Herkese iyi tatiller.