İyi ya da kötü araba kızlar için bir şey ifade eder mi?

stanleytermos

Femtopat
Arkadaşlar herkese iyi gunler. Haftaya kız arkadaşım ile bir yolculuga çıkacağız fakat araba konusunda kararsızım. Ilk kez buluşacağız bu arada. Araba konusuna gelecek olursak sizce iyi pahalı bir araba ile mi gitmek mantıklı olur yoksa normal şehir içinde kullandığım araba ile mi gitmeyelim. Bu kız için bir şey ifade eder mi?

Bu arada konuyu saçma bulduysanız soylebilirsiniz.

Merhaba ilk buluşma demişsiniz yani ilk buluşmadan yolculukmu yapacaksınız orasını anlamadım...
Durum kıza bağlı kendisi zengin gibi biriyse eğer normal bir arabayla gitmek belki sıkıntı yaşatabilir onun dışında yolculuk süresi ne kadardır?
Arabanız şu şehrin içinde apaçi gibi dolaşan son ses müzik abartı egzoz takılı filansa hiç gitme ben şahsen nefret ediyorum.
Ve en son olarak araba modelini öğrenebilirmiz (normal-pahalı)
Bunlara ek olarak sizin maddi durumuznuz, ona neler sağladınız, konuşmanız, davranışlarınız en büyük etkendir.

Hocam yolculuk dememdeki maksat gideceğimiz yer biraz uzak o yüzden ben araba ile alacağım yaklasik 25km civarı araç doblo hocam genelde onu kullanıyorum fakat gitmeyi düşündüğüm araç aşiret paket siyah Passat hocam . Öyle abartı egzoz son ses muzik falan söz konusu değil oyle bir insan değilim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…