The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.556 Makaleler 49 Çözümler 12 5 Haziran 2022 #11 simdigeldim dedi: "Hoca kalitesi" doğru bir tabir değil. Üniversitelerin mantığı ilkokul ile aynı değil. Uzmanlaşmak istediğin alana göre hocaların durumuna bakarsın, torbadan seçerek vermiyorlar profesör ünvanını. Genişletmek için tıkla... O zaman profesör olmak zor.
simdigeldim dedi: "Hoca kalitesi" doğru bir tabir değil. Üniversitelerin mantığı ilkokul ile aynı değil. Uzmanlaşmak istediğin alana göre hocaların durumuna bakarsın, torbadan seçerek vermiyorlar profesör ünvanını. Genişletmek için tıkla... O zaman profesör olmak zor.
S simdigeldim Picopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 311 Çözümler 4 5 Haziran 2022 #12 The Tribal Chief dedi: O zaman profesör olmak zor. Genişletmek için tıkla... Evet, epey zor.
T TClimittedsoldier Femtopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 131 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #13 Evet. Özellikle iş alımlarında üniversiteye bakarlar.