İyon Operatör vs ejder operatör

zRex

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| MSI MAG INFINITE S3 11SC-030XTR | NVIDIA GeForce RTX 2060 6 GB | Intel Core I5 11400F 2.60 GHZ veya 3.60 GHZ | 512 GB M.2 SSD + 1 TB HDD | 1x16 GB DDR4 Ram | 500 Watt PSU | 2-3 Tane Fan |
İyon Operatör'ya da ejder operatör aşağıya hangisi sana hoş geliyor ise al yazmamanız dileğiyle. Saçma çünkü adam niye sorsun gözüne daha hoş giden varsa direkt alır, soruyorsa demek ki arada kalmıştır.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bence ejder ama kendi fikrimce yıldız ötesi, köken, yitik, yağmacı da alınabiir.

ejder sıkıyor diye biliyorum iyon hakkında bir fikrim yok

Ejder çok büyük bir yerden sonra hiç sarmıyor, İyon op oyunun en iyilerinden hissayıtında daha hızlı reload attığını ve tetiği daha hızlı çektiğini hissedeceksin bu minik detaylar oyunu güzeleştiren şeyler.

Üstteki arkadaş millete dislike atıp İyon Operatör en iyilerinden birisi demiş? Neye dayanarak diyor bilmiyorum bu tamamen zevk meselesi. Sen kırmızı seversin ben siyah o beyaz fark etmez. Kimsenin tercihine karışmak da hoş değil. Yukarıdaki arkadaş nesnel bir yargıda bulunmuş. İstatistlik verilere göre en popüler ve en sevilen operatör RGX seçilmişti 2 ay önce falan. Ama bana soracak olursanız bana göre kaos derim ben. Şu en iyisi bu en iyisi demek saçmalığın önde gideni. Veya en iyilerinden birisi deyip başka bir şey göstermek nesnel bir ön yargıdır. Tamamen keyfinize göre ne isterseniz ne size daha çok güzel geliyor ise onu alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…