İyon sheriff alınır mı?

Manco

Hectopat
Uzun zamandır sheriff skini bekliyordum iyon geldi. Seri tetik kullanıyorum şu an ama acayip sıktı. İyon kullanan varsa nasıl, biraz oynayınca sıkar mı?

Hangi skine sahip olursanız olun bir yerden sonra sıkıyor. Daha çeşitli skinleriniz olursa neredeyse hiç sıkılmazsınız. İyon şerifin vuruş hissiyatı gayet iyi. İçinize sindiyse yapıştırın.

Bu oyuna para yatırmaya değmez benim görüşümce ion da sıkacak bir zaman sonra seri tetik gibi ve başka sheriff almak isteyeceksin. Ama alacağım illa diyorsan kötü değil skin, anomali daha iyidir.

@gorko Ben de zaten şahsen oyuna bir kuruş bile para yatırmadım ve yatırmayı da düşünmüyorum, başarılarımı bile ödüllendirmeyen bir oyuna para yatırmamın anlamı yok. Ben sadece konu sahibinin sorusuna cevap verdim, para yatırmaya değmediğini ben de biliyorum.

@gorko ben de zaten şahsen oyuna bir kuruş bile para yatırmadım ve yatırmayı da düşünmüyorum, başarılarımı bile ödüllendirmeyen bir oyuna para yatırmamın anlamı yok. Ben sadece konu sahibinin sorusuna cevap verdim, para yatırmaya değmediğini ben de biliyorum.

Yok hayır ben ondan disslike atmadım konu sahibinde seri tetik varmış sizde seri tetik önermişsiniz o yüzden dolayı :D yoksa herkesin kendi tercihi para yatırıp yatırmamak.

Hangi skine sahip olursanız olun bir yerden sonra sıkıyor. Daha çeşitli skinleriniz olursa neredeyse hiç sıkılmazsınız. İyon şerifin vuruş hissiyatı gayet iyi. İçinize sindiyse yapıştırın.
Asil ve Yağmacı Vandal Hariç. Bende İyon Kuronomi Anomali ve bu ikisi var. Sadece ikisini oynuyorum gerisi sıkıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı