Schwagos Decipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 1.900 Çözümler 27 Yer ABD, Seattle Dün 20:00 #11 Enzo Favara dedi: 4 yıllık Valorant kariyerimde 25 küsur para yatırdım şu an oyun yüklü bile değil alsanız bile alışkanlık edinmeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam almadım ve şu an mağazam da Asil Vandal falan var çok kararsızım asil konusunda. Halihazırda faz koruyucu Vandal var ama.
Enzo Favara dedi: 4 yıllık Valorant kariyerimde 25 küsur para yatırdım şu an oyun yüklü bile değil alsanız bile alışkanlık edinmeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam almadım ve şu an mağazam da Asil Vandal falan var çok kararsızım asil konusunda. Halihazırda faz koruyucu Vandal var ama.
Enzo Favara Centipat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 480 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı Dün 20:02 #12 Schwagos dedi: Hocam almadım ve şu an mağazam da Asil Vandal falan var çok kararsızım asil konusunda. Halihazırda faz koruyucu Vandal var ama. Genişletmek için tıkla... asil vandal hissiyat olarak güzeldir ama pek bir esprisi yok gibi tercih meselesi
Schwagos dedi: Hocam almadım ve şu an mağazam da Asil Vandal falan var çok kararsızım asil konusunda. Halihazırda faz koruyucu Vandal var ama. Genişletmek için tıkla... asil vandal hissiyat olarak güzeldir ama pek bir esprisi yok gibi tercih meselesi
Schwagos Decipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 1.900 Çözümler 27 Yer ABD, Seattle Dün 20:02 #13 Enzo Favara dedi: Asil Vandal hissiyat olarak güzeldir ama pek bir esprisi yok gibi tercih meselesi. Genişletmek için tıkla... Hocam bir Vandal'ın 500 TL olması ayrı ironik
Enzo Favara dedi: Asil Vandal hissiyat olarak güzeldir ama pek bir esprisi yok gibi tercih meselesi. Genişletmek için tıkla... Hocam bir Vandal'ın 500 TL olması ayrı ironik
Enzo Favara Centipat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 480 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı Dün 20:17 #14 Schwagos dedi: Hocam bir Vandal'ın 500 TL olması ayrı ironik Genişletmek için tıkla... Bu yüzden Valorant oynamayı bıraktım aslında oyunda hiçbir yenilik söz konusu değil yılda 3-4 ajan her ay skin 3 Battle Pass adamların gözü oyunda değil oyuncunun cebimizde sadece.
Schwagos dedi: Hocam bir Vandal'ın 500 TL olması ayrı ironik Genişletmek için tıkla... Bu yüzden Valorant oynamayı bıraktım aslında oyunda hiçbir yenilik söz konusu değil yılda 3-4 ajan her ay skin 3 Battle Pass adamların gözü oyunda değil oyuncunun cebimizde sadece.