yskaplan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.570 Çözümler 12 Yer Türkiye :) 16 Nisan 2025 #11 Sanırım yeni yasaya göre artık kimlik doğrulaması yapmayanlar zaten bu tarz uygulamaları kullanamıyorlar diye biliyorum.
Sanırım yeni yasaya göre artık kimlik doğrulaması yapmayanlar zaten bu tarz uygulamaları kullanamıyorlar diye biliyorum.
A Ancoda Centipat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 561 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #12 ahmttunc dedi: İlk alışverişin miydi? Ve İyzico hesabınds kimlik doğrulaması yapmış mıydın? Genişletmek için tıkla... Evet ilk alışveriş kimlik doğrulamasi yaptimmi bilmiyorum ama kampanyaya katildi.
ahmttunc dedi: İlk alışverişin miydi? Ve İyzico hesabınds kimlik doğrulaması yapmış mıydın? Genişletmek için tıkla... Evet ilk alışveriş kimlik doğrulamasi yaptimmi bilmiyorum ama kampanyaya katildi.
yskaplan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.570 Çözümler 12 Yer Türkiye :) 16 Nisan 2025 #13 Ancoda dedi: Evet ilk alışveriş kimlik doğrulamasi yaptimmi bilmiyorum ama kampanyaya katildi. Genişletmek için tıkla... Tamam bazen böyle hatalar olabiliyor telefonla arayın durumunuzu bildirin sorununuzu çözeceklerdir emin olun.
Ancoda dedi: Evet ilk alışveriş kimlik doğrulamasi yaptimmi bilmiyorum ama kampanyaya katildi. Genişletmek için tıkla... Tamam bazen böyle hatalar olabiliyor telefonla arayın durumunuzu bildirin sorununuzu çözeceklerdir emin olun.
A Ancoda Centipat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 561 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #14 Y TheMaZi dedi: O fark etmiyor da yanlış kampanyaya falan katıldı herhalde ya da İyzico tarafında sorun var destek çözer Şikayetvar'da bu tarz konular vardı destek halletmiş. Genişletmek için tıkla... Ok eminim dogru. yskaplan dedi: Tamam bazen böyle hatalar olabiliyor telefonla arayın durumunuzu bildirin sorununuzu çözeceklerdir emin olun. Genişletmek için tıkla... İyzicoyumu.
Y TheMaZi dedi: O fark etmiyor da yanlış kampanyaya falan katıldı herhalde ya da İyzico tarafında sorun var destek çözer Şikayetvar'da bu tarz konular vardı destek halletmiş. Genişletmek için tıkla... Ok eminim dogru. yskaplan dedi: Tamam bazen böyle hatalar olabiliyor telefonla arayın durumunuzu bildirin sorununuzu çözeceklerdir emin olun. Genişletmek için tıkla... İyzicoyumu.
yskaplan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.570 Çözümler 12 Yer Türkiye :) 16 Nisan 2025 #15 Evet, ödeme yaptıktan sonra ödemenin gelmediğini İyzico'ya bildirin.
A Ancoda Centipat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 561 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #16 yskaplan dedi: Evet, ödeme yaptıktan sonra ödemenin gelmediğini İyzico'ya bildirin. Genişletmek için tıkla... Teslim edildikten sonra yatıyor olabilir mi dün sipariş verdim çünkü.
yskaplan dedi: Evet, ödeme yaptıktan sonra ödemenin gelmediğini İyzico'ya bildirin. Genişletmek için tıkla... Teslim edildikten sonra yatıyor olabilir mi dün sipariş verdim çünkü.
yskaplan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.570 Çözümler 12 Yer Türkiye :) 16 Nisan 2025 #17 Sanmam çünkü teslim edilip edilmediğini iyzico göremez ancak kampanya linkini atarmısınız bir incelemek istiyorum şartları okumak gerkeiyor.
Sanmam çünkü teslim edilip edilmediğini iyzico göremez ancak kampanya linkini atarmısınız bir incelemek istiyorum şartları okumak gerkeiyor.
A Ancoda Centipat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 561 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #18 yskaplan dedi: Sanmam çünkü teslim edilip edilmediğini iyzico göremez ancak kampanya linkini atarmısınız bir incelemek istiyorum şartları okumak gerkeiyor. Genişletmek için tıkla... https://iyzico.app.link/CScnmNRfMJb?id=941
yskaplan dedi: Sanmam çünkü teslim edilip edilmediğini iyzico göremez ancak kampanya linkini atarmısınız bir incelemek istiyorum şartları okumak gerkeiyor. Genişletmek için tıkla... https://iyzico.app.link/CScnmNRfMJb?id=941
yskaplan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.570 Çözümler 12 Yer Türkiye :) 16 Nisan 2025 #19 Kart Bilgileri ile mi ödeme yaptınız yoksa "iyzico ile Öde" seçeneğini mi seçtiniz?
A Ancoda Centipat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 561 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #20 yskaplan dedi: Kart bilgileri ile mi ödeme yaptınız yoksa "İyzico ile öde" seçeneğini mi seçtiniz? Genişletmek için tıkla... İyzico ile ödeyi seçip kart bilgileri ile girdim ve kimlik doğrulaması yapmamışım yapmaya çalıştığımda limit aşıldı diyor.
yskaplan dedi: Kart bilgileri ile mi ödeme yaptınız yoksa "İyzico ile öde" seçeneğini mi seçtiniz? Genişletmek için tıkla... İyzico ile ödeyi seçip kart bilgileri ile girdim ve kimlik doğrulaması yapmamışım yapmaya çalıştığımda limit aşıldı diyor.