H Hockenheim 19 Centipat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #1 Sahibinden'de Param Güvende ile satış yapmak için İyzico hesabı açtım ve uygulamadan IBAN numarasını öğrenmem lazım, yardım edebilir misiniz?
Sahibinden'de Param Güvende ile satış yapmak için İyzico hesabı açtım ve uygulamadan IBAN numarasını öğrenmem lazım, yardım edebilir misiniz?
polat2141 Hectopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 1.627 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #2 Hockenheim 19 dedi: Sahibinden'de Param Güvende ile satış yapmak için İyzico hesabı açtım ve uygulamadan IBAN numarasını öğrenmem lazım, yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam eğer hesabın onaylıysa ana sayfadan cüzdan kısmına gir yükle dediğin zaman EFT, havale kısmı var oraya bas ondan sonra zaten çıkıyor. Artı 0 Eksi
Hockenheim 19 dedi: Sahibinden'de Param Güvende ile satış yapmak için İyzico hesabı açtım ve uygulamadan IBAN numarasını öğrenmem lazım, yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam eğer hesabın onaylıysa ana sayfadan cüzdan kısmına gir yükle dediğin zaman EFT, havale kısmı var oraya bas ondan sonra zaten çıkıyor.
Juhrien Picopat Katılım 29 Mart 2025 Mesajlar 468 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Haziran 2025 #3 polat2141 dedi: Hocam eğer hesabın onaylıysa ana sayfadan cüzdan kısmına gir yükle dediğin zaman EFT, havale kısmı var oraya bas ondan sonra zaten çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Oradaki iban kişiye özel iban değil referans numarası yazılması gerekiyor. Artı 0 Eksi
polat2141 dedi: Hocam eğer hesabın onaylıysa ana sayfadan cüzdan kısmına gir yükle dediğin zaman EFT, havale kısmı var oraya bas ondan sonra zaten çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Oradaki iban kişiye özel iban değil referans numarası yazılması gerekiyor.