İyzico indirimi nasıl kullanılır?

acılıgong

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar İtopya'dan bir kulaklık alacağım fiyatı 4999 TL, İyzico kampanyasını kullandıktan sonra toplam ne kadara düşmüş olacak duyduğuma göre ilk alışveriş indirimi 300'den 500'e çıkmış ayrıca kart olarak paralopara şart mı? Normal kredi kartı ile alabiliyor muyum ve İyzico ile alınca kredi kartına taksit yapabiliyor muyum?

Kampanyaya mobilden katılıyorsun sipariş ekranında görünüyor iyzico ile ödeme seçince kampanya aktifse. Sipariş sonrası iyzico hesabına yatıyor, nakit olarak çekemiyorsun tekrar alışverişte kullanırsın.

Iyzico üye olman lazım bakiyene para atıyorsun, sanal kartla yapıyorsun işlemlerini veya kendi kartını kaydediyorsun denemedim ben onu, taksit oluyor diye biliyorum ama emin değilim onda da.

Teşekkürler ederim benim asıl öğrenmek istediğim parayı kredi kartından çektirebiliyor muyum İyzico'ya nakit atıp peşin ödeyemiyorum.

Teşekkürler ederim benim asıl öğrenmek istediğim parayı kredi kartından çektirebiliyor muyum İyzico'ya nakit atıp peşin ödeyemiyorum.
Anladım hocam kart ekleme seçeneği var, hesaba para atılıyor ordan ama direkt karttan çektiriyor mu onu bilmiyorum. Müşteri hizmetleri net bilgi verir onunla ilgili.

Hocam dediğini çok anlayamadım. İndirim için İyzico'ya para atmayacaksın zaten, İyzico ile öde deyip kendi kredi kartın ile alışverişi yapacaksın.

Alı

Hocam dediğini çok anlayamadım. İndirim için İyzico'ya para atmayacaksın zaten, İyzico ile öde deyip kendi kredi kartın ile alışverişi yapacaksın.

Alışverişi yaptım %10 tutarı iade edildi ancak ilk sipariş indirimi gelmedi, ayrıca bu tutarı hesaba çekme yöntemi var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…