İyzico Parolapara kampanyalarının hepsi nasıl yapılır ve hangi sitelerde geçerli?

Peki gelen paraları geri çekebilecek miyim?

Parolapara'dan banka hesabına çekebilirsiniz. İyzico'da da İstanbulkart ve Vodafone Pay ile çekme yöntemleri varmış. Detaylı bilmiyorum, araştırırsanız bulabilirsiniz.

Parolapara'dan banka hesabına çekebilirsiniz. İyzico'da da İstanbulkart ve Vodafone Pay ile çekme yöntemleri varmış. Detaylı bilmiyorum, araştırırsanız bulabilirsiniz.

Hocam İyzico üzerinden 2 kampanya katıldım, şimdi Parolapara hesabını açmak üzereyim, hiçbir şeye katılmadan direk sanal kart açıp içine para atacağım, sonra ilgili site de İyzico ile öde mi diyeceğim?

Herşeyi yaptım. İyzico hesabı açtım, Parolapara sanal kart açtım. Parolapara içine para atıp, Parolapara alışveriş yapacağım. İyzico ödemesini seçip Parolapara ile alış yapacağım değil mi?Anlmadığım şey Parolapara ile alış veriş yapıp, İyzico cashback mı alacağım?

Evet.
İyzico ile ödeme bas. Telefon numaranı gir iyzico kayıtlı olan.
Ödeme ekranında sanal kart bilgilerini gir parolapara hesabın olan.
İyzico ana menü den kampanyalara katıl bir de.

Evet.
İyzico ile ödeme bas. Telefon numaranı gir iyzico kayıtlı olan.
Ödeme ekranında sanal kart bilgilerini gir parolapara hesabın olan.
İyzico ana menü den kampanyalara katıl bir de.
Hocam buradan net olarak tam ne yapacağız anlatabilir misin ? Birde taksit ile alabiliyor muyuz bu yöntemle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…