CGx Decapat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 115 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2021 #1 İyzico hesabımda para var ve Papara'ya göndermek için IBAN istiyor. Ben Papara'daki hangi bankanın IBAN'ını kullanacağım?
İyzico hesabımda para var ve Papara'ya göndermek için IBAN istiyor. Ben Papara'daki hangi bankanın IBAN'ını kullanacağım?
ismailYıldırım Decapat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 292 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2021 #2 CGx dedi: İyzico hesabımda para var ve Papara'ya göndermek için IBAN istiyor. Ben Papara'daki hangi bankanın IBAN'ını kullanacağım? Genişletmek için tıkla... Papara'daki ibana sadece sen kendi banka hesabından para gönderebilirsin. Başka hesaplardan senin Papara hesabına para gelmez.
CGx dedi: İyzico hesabımda para var ve Papara'ya göndermek için IBAN istiyor. Ben Papara'daki hangi bankanın IBAN'ını kullanacağım? Genişletmek için tıkla... Papara'daki ibana sadece sen kendi banka hesabından para gönderebilirsin. Başka hesaplardan senin Papara hesabına para gelmez.