Cursor Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 3.003 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #11 Efetrkr dedi: Hatta daha önce 5 gün birden raporluya geçirdim. Genişletmek için tıkla... Vergi ödeyen insanlar kendini kontrol sahibi hissetsin diye yapılıyor.
Efetrkr dedi: Hatta daha önce 5 gün birden raporluya geçirdim. Genişletmek için tıkla... Vergi ödeyen insanlar kendini kontrol sahibi hissetsin diye yapılıyor.
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #12 leanardo di capriyo dedi: Normal silinmesi için faaliyetli raporu alman gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam benim derdim raporluya yani özürlüye geçirmek. leanardo di capriyo dedi: Normal silinmesi için faaliyetli raporu alman gerek. Raporluya geçirebilirsin ama sildiremezsin. Genişletmek için tıkla... Yani ben 2 günlük yazabilirim. Değil mi ?
leanardo di capriyo dedi: Normal silinmesi için faaliyetli raporu alman gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam benim derdim raporluya yani özürlüye geçirmek. leanardo di capriyo dedi: Normal silinmesi için faaliyetli raporu alman gerek. Raporluya geçirebilirsin ama sildiremezsin. Genişletmek için tıkla... Yani ben 2 günlük yazabilirim. Değil mi ?
F Fleure Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 369 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #13 Efetrkr dedi: Hocam benim derdim raporluya yani özürlüye geçirmek. Yani ben 2 günlük yazabilirim. Değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. 7.5 devamsizlik sorun degil benimki 24
Efetrkr dedi: Hocam benim derdim raporluya yani özürlüye geçirmek. Yani ben 2 günlük yazabilirim. Değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet. 7.5 devamsizlik sorun degil benimki 24
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #14 Fleure dedi: Evet. 7.5 devamsizlik sorun degil benimki 24 Genişletmek için tıkla... Fleure dedi: Evet. 7.5 devamsizlik sorun degil benimki 24 Genişletmek için tıkla... 24 gün ne yaptınız hocam ?? Benim devamsızlığımın 3 katı .
Fleure dedi: Evet. 7.5 devamsizlik sorun degil benimki 24 Genişletmek için tıkla... Fleure dedi: Evet. 7.5 devamsizlik sorun degil benimki 24 Genişletmek için tıkla... 24 gün ne yaptınız hocam ?? Benim devamsızlığımın 3 katı .
F Fleure Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 369 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #15 Efetrkr dedi: 24 gün ne yaptınız hocam? Benim devamsızlığımın 3 katı . Genişletmek için tıkla... Yurtta kalıyorum bazen okuldan kaciyorum bazen de 1 hafta erken gidiyorum eve son hafta ders yok diye.
Efetrkr dedi: 24 gün ne yaptınız hocam? Benim devamsızlığımın 3 katı . Genişletmek için tıkla... Yurtta kalıyorum bazen okuldan kaciyorum bazen de 1 hafta erken gidiyorum eve son hafta ders yok diye.
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #16 Fleure dedi: Yurtta kalıyorum bazen okuldan kaciyorum bazen de 1 hafta erken gidiyorum eve son hafta ders yok diye. Genişletmek için tıkla... E kalıyorsunuz.
Fleure dedi: Yurtta kalıyorum bazen okuldan kaciyorum bazen de 1 hafta erken gidiyorum eve son hafta ders yok diye. Genişletmek için tıkla... E kalıyorsunuz.
F Fleure Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 369 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #17 Efetrkr dedi: E kalıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam 30 gecmedikce sıkıntı yok.
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #18 Ama özürsüz 10'u geçerse kalırsınız.
F Fleure Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 369 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #19 Efetrkr dedi: Ama özürsüz 10'u geçerse kalırsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam rapor yazdiriyorum veya dilekce yaziyorum ailevi sebep diyorum bir şey olmuyor.
Efetrkr dedi: Ama özürsüz 10'u geçerse kalırsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam rapor yazdiriyorum veya dilekce yaziyorum ailevi sebep diyorum bir şey olmuyor.
Teknolojik112 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 2.033 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #20 Efetrkr dedi: Devamsızlığım 7.5 gün. O yüzden önemli. Genişletmek için tıkla... 10.5 gün devamsızlığım vardı, sonra geçen hafta müdüre 8 günlük izin raporu verdim. hiçbir şey olmadı.
Efetrkr dedi: Devamsızlığım 7.5 gün. O yüzden önemli. Genişletmek için tıkla... 10.5 gün devamsızlığım vardı, sonra geçen hafta müdüre 8 günlük izin raporu verdim. hiçbir şey olmadı.