Çözüm İzinli devamsızlık 20 günü aşınca ne yapılmalı?

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
@333365 benim 20 gün özürlü 5 gün özürsüzüm var kalır mıyım ?

dilekçeyle sildirme varmı

@Ali1512 toplam devamsızlığınız 25 gün olmuş. Kalmazsınız, özürsüz 10 günü aşarsa sıkıntı. Toplam da 30 günü ve devamsızlık sildirmek yönetmeliğe göre yasal değil ancak silen okullar olabiliyor.

Kanka benim 22 raporlu 5 raporsuz ( biliyorsun raporsuzda 5'i asarsak belge alamıyoruz)
2 gun daha gitmemeyi dusunuyorum sıkıntı olur mu?

@Bugrahan akarsu toplam devamsızlığınız 28 gün olmuş olur, sorun olmaz.

Benim özürlü 19 gün özürsüz 10 gün kalıyor muyum ben?

@Rümm hayır. Toplam devamsızlığınız 29 gün olmuş, özürsüz yarım gün aşması durumunda ya da izinli devamsızlığınız 20.5 gün olması durumunda kalırsınız.

@333365 benim 20 gün özürlü 5 gün özürsüzüm var kalır mıyım?

Dilekçeyle sildirme var mı?

Bu şekilde takdir veya teşekkür alınabilir mi?
Benim raporlu 20 devamsızlığı var raporsuz 5
Takdir veya teşekkür alabilirmiyim .

@Rümm hayır. Toplam devamsızlığınız 29 gün olmuş, özürsüz yarım gün aşması durumunda ya da izinli devamsızlığınız 20.5 gün olması durumunda kalırsınız.

Abi benim 10 gün özürsüz 13 gün özürlü var toplamı 30 günü geçmedi ama özürsüz sıkıntı çıkarır mı?

Şimdi benim özürlü devamsızlığım 18 gün, özürsüz devamsızlığım 8.5 gün. Özürsüz devamsızlığı özürlüye çevirirsem kaç gün devamsızlık hakkım kalıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…