Onur C. Hectopat Katılım 14 Şubat 2017 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2017 #1 Evde ders çalışmak için babam karne gününe kadar izin aldı. Ama devamsızlığım özürsüz devamsızlığa işleniyor. Neden böyle durum ?
Evde ders çalışmak için babam karne gününe kadar izin aldı. Ama devamsızlığım özürsüz devamsızlığa işleniyor. Neden böyle durum ?
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.577 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mayıs 2017 #2 Sınıf defterinin arasına koydunuz mu ya da müdüre verdiniz mi raporu ?
Onur C. Hectopat Katılım 14 Şubat 2017 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2017 #3 Ben gidememiştim babam gitmişti o da karne gününe kadar izinlisin daha gitmene gerek yok dedi. Okul yolu gözüktü bize.
Ben gidememiştim babam gitmişti o da karne gününe kadar izinlisin daha gitmene gerek yok dedi. Okul yolu gözüktü bize.
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.261 Makaleler 5 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2017 #4 Onur C. dedi: Ben gidememiştim babam gitmişti o da karne gününe kadar izinlisin daha gitmene gerek yok dedi. Okul yolu gözüktü bize. Genişletmek için tıkla... Rapor sonradan yazılıyor diye biliyorum. Yarın değişmesse git bence.
Onur C. dedi: Ben gidememiştim babam gitmişti o da karne gününe kadar izinlisin daha gitmene gerek yok dedi. Okul yolu gözüktü bize. Genişletmek için tıkla... Rapor sonradan yazılıyor diye biliyorum. Yarın değişmesse git bence.
fullmetal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.509 Makaleler 1 Çözümler 7 30 Mayıs 2017 #5 İlgili müdür yardımcısını arayıp durumu bildir. Muhtemelen raporu sonradan girdiği için şimdilik yok yazılıyorsun. Düzeltir o.
İlgili müdür yardımcısını arayıp durumu bildir. Muhtemelen raporu sonradan girdiği için şimdilik yok yazılıyorsun. Düzeltir o.
Onur C. Hectopat Katılım 14 Şubat 2017 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2017 #6 Teşekkürler hocam.